Gazete Vatan Logo
THY Euroleague Anadolu Efes'te kriz! 'Herkes ayağını denk almalı'

Anadolu Efes'te kriz! 'Herkes ayağını denk almalı'

Anadolu Efes Genel Direktörü Alper Yılmaz, THY Euroleague'de Olympiakos'a farklı yenilen oyuncuların sert çıktı, gözdağı verdi: "Herkes ayağını denk almalı!"

Anadolu Efes'te kriz! 'Herkes ayağını denk almalı'

Anadolu Efes'in, THY Euroleague'de konuk olduğu Olympiakos'a 24 sayı farkla 90-66 mağlup olması, lacivert beyazlı kulübün genel direktörü Alper Yılmaz'ı isyan ettirdi.

Karşılaşma sonrası Twitter hesabından bir açıklama yapan Yılmaz, isim vermeden bazı oyuncuları çok sert eleştirdi ve gözdağı verdi.

Alper Yılmaz, basketbol gündemine bomba gibi düşen tweet'lerinde, "Sahada mücadele etmek ve kazanmak için, savaşmak dışında yapabileceğimiz bir şey yok. Bu prensibe uymayanlar olursa aramızda yer almayacaklar. Aramızda olmamalarını sağlamak da benim işim. Daha iyi olmalıyız ve olacağız" dedi.

"OYUNCULARIMIZ SON PERİYOTTA MAÇI BIRAKTI"
Twitter'daki bu açıklamalarının ardından 'basketball.com.tr'nin sorularını yanıtlayan Yılmaz, herkesin sözleşmesinin hakkını vermesi gerektiğini söyledi. Alper Yılmaz şunları kaydetti:
"Her maçı kaybedebiliriz. Geçtiğimiz hafta Laboral karşısında kazanabileceğimiz maçı kaybettik. Maçlar kazanılır da kaybedilebilir de. Biz geçen sezon da çok maç kaybettik. Play-off’ta kaybettiğimiz zamanlar oldu. Finalde kaybettiğimiz zamanlar oldu. Ancak son periyottaki maçı bırakma havası beni rahatsız etti. Tabii ki Euroleague zor bir platform. Her takım burada maç kaybedebilir. Ama kazanmak için mücadele etmeden kaybetmek beni üzdü. Son periyotta bunu yapmamamız gerekiyordu.
"BAZI KARARLAR ALACAĞIZ"
Tabii ki daha çok eleştirilen isimler olacaktır. Koç ve yönetim kuruluyla konuşup kararlar alınacaktır. Şu isim diyemem. Ancak herkes ayağını denk almalı. Herkes sözleşmesinin hakkını vermeli."
(Hürriyet)

Haberin Devamı