Gazete Vatan Logo
Futbol Anca beraber kanca beraber

Anca beraber kanca beraber

Kıran: “Samet Aybaba ile yolları ayırma ihtimalimiz yüzde sıfır. Ne olursa olsun, kalan tüm maçları kaybetsek bile sezonu onunla tamamlayacağız.”

Anca beraber kanca beraber

BEŞİKTAŞ Futbol Komitesi Başkanı Tamer Kıran, sosyal medyada, internet sitelerinde ve basında çıkan “Samet Aybaba gidecek, yerine Ertuğrul Sağlam gelecek” iddialarını yalanladı. Beşiktaş’ın ligin ikinci yarısında oynadığı İstanbul BŞ, G.Saray ve Karabük maçlarının hiçbirini kazanamayıp, 7 puan kaybetmesinin ardından çıkan bu söylentiler üzerine konuşan Kıran, “Hocamız Samet Aybaba ile yollarımızı ayırma olasılığımız yüzde sıfır… Bu iddialar kesinlikle doğru değil. Ne olursa olsun, kalan 14 maçımızı kaybetsek bile sezonu Aybaba ile tamamlayacağız” ifadelerini kullandı.

BİLİNDİĞİ gibi ligin ilk yarısı tamamlandığında lider G.Saray’ın 3 puan gerisinde olan Beşiktaş, 2. devrenin ilk maçında İstanbul BŞ ile 2-2 berabere kalmış, ardından sarı-kırmızılılara derbide 2-1 mağlup olmuş ve geçen cuma günü Karabük karşısında 2-0 öne geçip, rakip de 10 kişi kalmış olmasına rağmen sahadan 2-2’lik beraberlikle ayrılmıştı. 20 maçta yediği 31 golle, 32’şer gol yiyen Karabük ve Kayseri’den sonra ligin en çok gol yiyen 3. takımı unvanını G.Birliği ile paylaşan Beşiktaş, buna karşın attığı 43 golle de ligin en skorer takımı durumunda.

Futbolcular rahatsız!

BEŞİKTAŞLI futbolcular, son dönemde alınan kötü sonuçlar sonrası teknik direktör Samet Aybaba’nın oyuncuları hedef göstermesi nedeniyle rahatsızlar… Nitekim yönetim de bu konuda tecrübeli hocayı uyarıp, “İyi veya kötü, ne olursa olsun sezona bu oyuncularla devam edeceğiz” dediler.

ATAKAN KURT

Haberin Devamı