Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Anderson Talisca için 40 milyon euro

Anderson Talisca için 40 milyon euro

Beşiktaş'ın Portekizli yıldızı Anderson Talisca için Portekiz'de yapılan transfer görüşmelerinde flaş bir gelişme yaşandı.

Anderson Talisca için 40 milyon euro

Portekizli ekibin başkanı Luís Filipe Vieira, Çin ekibi Changchun Yatai'nin Talisca için yaptığı 30 milyon euroluk teklifi değerlendirdikten sonra, 40 milyon euroluk talepte bulundu.

Portekiz basınında yer alan detaylara göre Çin temsilcisi, 30 milyon euronun üzerine çıkamayacağını belirtince görüşmeler sona erdi ve Talisca'nın transferi gerçekleşmedi.

Changchun Yatai, Talisca için transfer rekorunu kırmaya hazırlanıyordu. Yatai'nin bugüne kadar ödediği en yüksek bonservis bedeli, 2016/17 sezonunda Ighalo için Watford'a verdikleri 23 milyon euroydu.

TALISCA DA BEŞİKTAŞ'TAN AYRILMAK İSTEMİYOR

Beşiktaş'ın Benfica ile yaptığı anlaşmaya göre, 25 milyon euro ve üstü bir teklif gelmesi durumunda Portekiz ekibinin satış yetkisi bulunuyor. Satışın gerçekleşmesi durumunda, Beşiktaş 2 sezon için ödediği 5 milyon euroluk kiralama bedelini de geri alacaktı.

Talisca, Çin'den teklif geldiği iddialarının üzerine, "Kesinlikle ayrılmak istemiyorum. Henüz 23 yaşındayım ve Avrupa'da kalıp, iyi bir kariyer yapmak istiyorum. Bu yaşta Çin'de ne işim var. Benim hedefim Beşiktaş'ta sezon sonu yeniden şampiyonluk yaşamak ve burada kalmak. Ayrıca Şampiyonlar Ligi'nde onayıp, Avrupa'nın daha büyük kulüplerine gitmek. Çin'de oynamak gibi bir planım ve düşüncem yok." demişti.

Haberin Devamı

(Sporx)