Gazete Vatan Logo
Fransa Anelka'dan Domenech'e gönderme

Anelka'dan Domenech'e gönderme

Fransa'da Raymond Domenech ile Nicolas Anelka arasındaki gerilim tırmanıyor.

Anelka'dan Domenech'e gönderme

Domenech, L'Equipe gazetesindeki köşesinde Monaco'nun genç yıldızı Kylian Mbappe'yi değerlendirirken, "Ronaldo'yu 1996 Olimpiyat Oyunları'ndan hatırlıyorum. Mbappe de o seviyede. Dünya yıldızı olacak özelliklere sahip. Bu durumu idare etmesi ona bağlı. Ronaldo mu yoksa Anelka mı olacak, buna o karar verecek" ifadelerini kullanmıştı.

Nicolas Anelka'nın bu sözlere yanıtı sert oldu.

EFSANELER ARASINA GİRER AMA...

Mbappe'nin kendi kariyeri olacağını ifade eden Anelka, "Eğer benimkine benzer bir kariyeri olursa bu demektir ki beğenin ya da beğenmeyin güçlü karakterli en iyi forvetlerden birisi olacaktır. Eğer Ronaldo'nun ayak izinden giderse, ki benim de idolümdü, efsaneler arasında yer alacak ve spor tarihine adını yazdıracaktır. Benim de onun için istediğim şey bu. Tabii Raymond Domenech gibi Fransa Ligi'nin herhangi bir oyuncusuyken 15 yıl Fransa genç ve A Milli Takımı'nın çalıştırıp hiçbir kupa kazanamayan, 2010'dan bu yana işsiz, küçük teknik adamlık kariyerini sonlandırıp bir gazetede yazan biri de olabilir" şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

Bu sözler üzerine ikili arasındaki gerilimin daha da artması bekleniyor. 2010'da Güney Afrika'da düzenlenen Dünya Kupası'nda Anelka ile Domenech büyük bir tartışma yaşamış ve Anelka evine gönderilmişti.

(Ajansspor)