Gazete Vatan Logo
Trabzonspor Ankara'da gol sesi çıkmadı

Ankara'da gol sesi çıkmadı

Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında karşı karşıya gelen Gençlerbirliği ve Trabznspor yenişemedi.

Ankara'da gol sesi çıkmadı

DEMEK ki Trabzon geçen hafta istisna durumundaydı. Gol atamamışlardı belki ama maçın hemen hemen tamamını “işte bu” dedirtecek şekilde oynamışlardı. “Sosa farkı” demiştik. Dün yine rahmet okuttu Karadeniz ekibi. Kaçan penaltı çabası.

G.BİRLİĞİ karşısında Bero-Olcay değişikliği dışında kadro aynıydı ve genel kanı Göztepe havasında iş çıkabileceği üzerineydi ama futbol eski düzenle başladı. Sosa topla buluşabildiği anlarda kanatları hareketlendirdi belki ancak Kucka ve Okay bu sürece eşlik etmede zorlandı. Abdülkadir ise daha düşük seviyede ama elinden geleni yapmak isteyen bir çabada arkadaşlarını rakip yarı alana çekmeye çalıştı. Burak olsa ne fark ederdi bilinmez ama pozisyon üretme sıkıntısı Trabzon’u tatsız bir görüntüye soktu. Rodellega iki maçtır gelen forma fırsatını cömertçe harcıyor havasındaydı. 45’te, 60’ta kaçırdıklarını Burak çoğunlukla attığı için formayı alıyor...

BURAK OLSA!

İKİNCİ yarı Aydın Karabulut hamlesiyle başlayan Ümit Özat nerdeyse amacına ulaşıyordu. Trabzonspor’u soldan felç eden bu oyuncu iki yüzde yüzlük pozisyonun da mimarıydı. Sessegnon becerikli değildi ama. 60’tan itibaren maç hareketlendi. Direkten dönen top Karadeniz ekibini heyecanlandırdı belki ama Aydın’a önlem alma zorluğu ortalığı karıştırdı.

Haberin Devamı

4 net pozisyon, büyük bir defansif soru işareti taşıdı. Direkten dönen topu da unutmayalım. Pnaltının kaçması da kader anıydı. Gençler’e yazık olurdu. Yerinde bir karar mıydı tartışılır...

Burak yoksa gol de yok
TRABZONSPOR, Burak Yılmaz’ın Süper Lig’de forma giymediği son üç maçtan 0-0’lık beraberlikle ayrıldı. Bordo-mavililerin tecrübeli santrfordan yoksun çıktığı karşılaşmalarda mağlup ettiği son takım ise Medical Park Stadyumu’nda, 29 Ekim 2017 tarihinde 2-1’lik skorla G.Saray oldu.