Gazete Vatan Logo
Ankaragücü Ankaragücü Pazdan ve Sacko'yu kadrosuna kattı!

Ankaragücü Pazdan ve Sacko'yu kadrosuna kattı!

Ankaragücü, Legia Varşova forması giyen Polonyalı milli stoper Michal Pazdan ve Leeds United'dan Hadi Sacko'yu kadrosuna kattı.

Ankaragücü Pazdan ve Sacko'yu kadrosuna kattı!

Spor Toto Süper Lig'de sıkıntılı günler geçiren Başkent ekibi Ankaragücü, transfer yasağını kaldırır kaldırmaz Legia Varşova forması giyen Polonyalı milli stoper Michal Pazdan ile sözleşme imzaladı.

Transferin kısa süre içerisinde resmen açıklanması bekleniyor. Sarı-lacivertliler ayrıca Leeds United'ın forvet oyuncusu Hadi Sacko'yu da kadrosuna kattı.

Kulüpten yapılan açıklamaya göre sarı-lacivertliler, İngiliz ekibi Leeds United'den Hadi Sacko ile sezon sonuna kadar kiralık olarak anlaşma sağladı.
Açıklamada görüşlerine yer verilen Sacko, başarılı olacağına inandığını vurgulayarak, "Büyük bir camiaya geldiğimin farkındayım. Umarım ateşli taraftarımız ile Ankaragücü'nü hak ettiği yerlere hep beraber taşırız." ifadelerini kullandı.



Ankaragücü transfer yasağının kaldırıldığını açıkladı:
Kulübümüz MKE Ankaragücü Başkanı Sayın Mehmet Yiğiner ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Spor Toto Süper Lig 2018-2019 sezonu ikinci devre transfer sürecinde engel teşkil eden borç dosyalarını ödeyerek, transfer önündeki tüm engelleri kaldırmıştır.
Yaşanan bu süreç sonrasında gerekli mevkilere transferler yapılacak olup kulübümüzün kadro derinliğini arttırılacaktır. MKE Ankaragücümüz, bundan sonra yoluna ‘daha güçlü’ bir şekilde devam edecektir.

Haberin Devamı