Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Anlaşma tamam! Simon Kjaer...

Anlaşma tamam! Simon Kjaer...

Fenerbahçe ile Sevilla, Danimarkalı savunmacı Kjaer'in 1 yıllığına kiralanması konusunda prensip anlaşmasına vardı. Transferle ilgili müjdeli haber her an gelebilir.

Anlaşma tamam! Simon Kjaer...

Sarı-lacivertliler, eski yıldızına yeniden kavuşuyor. Fenerbahçe, Siman Kjaer’i 2017’de 12.5 milyon euroya Sevilla’ya satmıştı. İspanyol ekibinin yeni teknik patronu Lopetegui tarafından gözden çıkartılan Viking için yönetim bir süredir girişimlerde bulunuyordu. Sarı-lacivertliler ile Sevilla arasında yürütülen pazarlıklarda sona gelindi. Taraflar, Kjaer’in Fenerbahçe’ye 1 yıllığına kiralanması konusunda prensip anlaşmasına vardı.

En çok Elina sevinecek

Sevilla ile ABD kampına katılan Simon Kjaer, takımıyla birlikte İspanya’ya döndü. Danimarkalı savunmacı, son pürüzlerin de giderilmesi halinde İspanyol ekibinin bugün başlayacak Almanya kampının kadrosuna yer almayacak. Kjaer, tatil için İstanbul’da bulunan eşi Elina Gollert Kjaer’in yanına gelip ev bakmaya başlayacak. Bu transfere sarı-lacivertli taraftarlar kadar, Tolgay Arslan’ın eşi Jana ile sıkı arkadaş olan Elina sevinecek.

(Fanatik)