Gazete Vatan Logo
Antalyaspor Antalyaspor'da Olağanüstü Genel Kurul ertelendi

Antalyaspor'da Olağanüstü Genel Kurul ertelendi

Antalyaspor Kulübü Derneği'nin Olağanüstü Genel Kurulu ertelendi.

Antalyaspor'da Olağanüstü Genel Kurul ertelendi

Antalya Kültür Merkezi'nde düzenlenen genel kurula Antalyaspor Kulübü Derneği Başkanı Nafiz Tanır ve az sayıda kulüp üyesi geldi.

Kulüp derneği başkanı Tanır, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bugün çoğunluk sağlanamadığı için genel kurulun 22 Eylül'de çoğunluğa bakılmaksızın gerçekleştirileceğini söyledi.

Tanır, aidatlarını yatıran 501 üyenin genel kurula katılma hakkı elde ettiğini anlattı.

Antalyaspor Kulübü Derneğinin, Antalyaspor AŞ'nin yüzde 59 hissesine sahip olduğunu vurgulayan Tanır, kulüp derneği başkanı ve yönetim kuruluna seçilecek olanların Antalyaspor AŞ'nin genel kurulunda da oy kullanma ve karar verici olma hakkına sahip olacağını bildirdi.

Genel kurul iradesiyle seçilecek olan Antalyaspor Kulübü Derneği Başkanı ve yönetim kurulunda görev alacakların derneği Haziran 2019'da olağan kongreyi yapma gibi bir zorunluluğunun olduğunu aktaran Tanır, "Antalyaspor Kulübü Derneği Başkanı ve yönetim kurulu için şu anda tüzüğümüz gereği 24 saat önce haysiyet ve sicil kuruluna bir başvuru olması gerekiyordu. Derneğimizin haysiyet ve sicil kurulundan aldığımız bilgiye göre şu ana kadar bir başvuru yapılmadı. Ben de aday olmayacağımı daha önce açıklamıştım" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı