Gazete Vatan Logo
Antalyaspor Antalyaspor’un yeni hocası Eto’o!

Antalyaspor’un yeni hocası Eto’o!

Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer, "Mehmet Uğurlu takımın hocası, Eto'o da takım kaptanı olarak teknik ekiple antrenmanları ve çalışmayı koordine edecek" dedi.

Antalyaspor’un yeni hocası Eto’o!

Spor Toto Süper Lig'de antrenör Yusuf Şimşek ile yollarını ayıran Antalyaspor, alt yapıdan sorumlu Mehmet Uğurlu yönetiminde gerçekleştirdiği antrenmanla Mersin İdmanyurdu maçı hazırlıklarına başladı. Antrenmanı Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer ile asbaşkan Ali İhsan Sav da izledi. Antrenmanda gazetecilerin sorularını yanıtlayan Gencer, Yusuf Şimşek'in bu akşam itibariyle kulüple ilişiğinin tamamen kesileceğini söyledi. Gencer, altyapıdan sorumlu Mehmet Uğurlu ve ekibinin yeni teknik direktör göreve gelene kadar takımı çalıştıracağını dile getirdi.

Yeni teknik direktör göreve başlayana kadar takım kaptanı Eto'o'nun da Uğurlu'ya yardım edeceğini belirten Gencer, "Mehmet Uğurlu ve takımın hem ağabeyi hem kaptanı olan Eto'o iyi bir ekip kurdu. Altyapıdan gelen teknik heyetle konuştuğumuz gibi takım kaptanı olarak Eto'o ile de görüştük. Bütün antrenman programını beraber koordine ediyorlar. Bütün programı ikisi yapıyor. Antalyaspor yönetim kurulunun vermiş olduğu bir görev var, şu anda Eto'o da olsun Mehmet Uğurlu da yeni teknik direktör gelinceye kadar sorumluluklarının bilinciyle hareket edecek. Hoca geldiği zaman onlar da görevlerine dönecektir. Mehmet Uğurlu takımın hocası Eto'o da takım kaptanı olarak teknik ekiple antrenmanları ve çalışmayı koordine edecek" dedi.

Haberin Devamı

"ÖNCELİĞİMİZ YERLİ”

Yeni teknik direktör arayışlarının sürdüğüne değinen Başkan Gencer, şöyle konuştu:

"Yeni teknik direktör bugün de bir hafta sonra da olabilir. Önümüzdeki süreçte hata yapmamak için ince eleyip sık dokumamız lazım. Yönetim olarak acele etmeme ve birkaç isim üzerine yoğunlaşma konusunda karar aldık. O isimler doğrultusunda çalışmalarımıza başlayacağız. Antalyaspor'un menfaatleri konusunda yönetim olarak son kararı vereceğiz. Öncelikli düşüncemiz yerli teknik direktör olduğu kadar, konuştuğumuz yabancı bir teknik direktör de var. Bir çok takımda da hocalar ayrılıyor ama bizim illaki bekleyeceğiz diye düşüncemiz de yok. Şartlar oluştuğu takdirde yarın da olur bir hafta sonra da olur."

Haberin Devamı

"GALİP GELMEK ZORUNDAYIZ"

Gencer, teknik direktör olarak sadece bir yerli hocayla telefon görüşmesi yaptıklarını, Türkiye'de çalışmamış bir yabancı teknik direktörle de görüştüklerini söyledi. Başkan Gültekin Gencer, Mersin İdmanyurdu maçında takımın başında Uğurlu önderliğindeki teknik heyetin yer alacağını kaydetti. Galip gelmek zorunda olduklarını vurgulayan Gencer, "Onun için çok çalışıyorlar, çift idman var. İnşallah, kazanacağız" dedi. Antalyaspor'un 35 bin passolig sahibi taraftarı ile 17 bin kombineli seyircisi bulunduğuna dikkati çeken Gencer, Antalya Arena'da oynanacak Mersin İdmanyurdu maçında taraftarın takımı yalnız bırakmamasını talep etti.

ETO'O TAKTİK VERDİ

Yusuf Şimşek'in Antalyaspor'dan ayrılmasının ardından gerçekleşen ilk antrenmanda Kamerunlu yıldız Samuel Eto'o, takım arkadaşlarına taktik çalışmasında yardımcı oldu. Şimşek döneminde genellikle günü tek idmanla geçiren kırmızı beyazlı takımda Eto'o ve Uğurlu'nun birlikte koordine ettiği program kapsamında bugün çift antrenman yapılacak. Kırmızı beyazlılarda taktik çalışmasını yöneten Eto'o oyunu sık sık durdurarak, takım arkadaşlarına uyarıda bulundu. Mersin İdmanyurdu maçı hazırlıklarını Antalyaspor günde çift antrenmanla sürdürecek.

Haberin Devamı