Gazete Vatan Logo
Antalyaspor Antalyaspor'a milyonluk ceza!

Antalyaspor'a milyonluk ceza!

Büyük bir borç yüküyle karşı karşıya olan ve küçülmeye giden Antalyaspor’a bir darbe de eski futbolcusundan geldi.

Antalyaspor'a milyonluk ceza!

Hasan Akıncıoğlu başkanlığı döneminde transfer edilen ve Gültekin Gencer döneminde yolların ayrıldığı Kamerunlu kaleci Sammy Ndjock’tan gelen fatura kulüpte şaşkınlıkla karşılandı.

Kulübe gelen faturayı Asbaşkan Şefik Öz, “Sammy Ndjock’un hiç beklenmedik bir şekilde 460 bin Euro’luk bir alacağı çıktı. 200 milyon TL civarında bir borcumuz var ama nereden ne çıkacağı belli değil” sözleriyle özetlerken, Kamerunlu file bekçisinin alacaklı olmasının altında yatan gerçek de ortaya çıktı.

Gültekin Gencer başkanlığı döneminde 2014-2015 sezonunda Kırmızı-Beyazlılarla yolları ayrılan 27 yaşındaki kaleci, sözleşmesinin haksız feshedildiği gerekçesiyle FIFA’ya başvurdu.

Gültekin Gencer’in ardından başkanlık koltuğuna oturan Ali Şafak Öztürk döneminde uzlaşma sağlanmaya çalışılan siyahi eldiven, Gencer döneminde kendisine ikinci sınıf insan muamelesi yapıldığını belirterek geri adım atmazken, 2 milyon 116 bin TL’lik (460 bin Euro) fatura da kulübe kesildi.

Öte yandan Gültekin Gencer döneminde transfer edilen ve aynı dönemde yolların ayrıldığı Gökçek Vederson’la da benzer bir durumun söz konusu olduğu ve yaklaşık 600 bin Euro faturanın da Brezilya asıllı Türk futbolcu tarafından kulübe kesilebileceği gelen haberler arasında yer aldı.

Haberin Devamı

(Ajansspor)