Gazete Vatan Logo
Galatasaray Aradığınız şampiyona ulaşılamıyor

Aradığınız şampiyona ulaşılamıyor

2-0 geriye düştüğü Sivas deplasmanında G.Saray Burak ve Podolski ile 1 puanı kurtardı

Aradığınız şampiyona ulaşılamıyor

Sivas’ta ilk yarıda yoktu Aslan... Öyle ki Muslera bile hata yaptı, golü de yedirdi. Perdeyi açan Aatif, 55’te farkı ikiye çıkarırken oyuna 2. yarıda giren Burak 60’ta golünü attı, 81’de ise Podolski, G.Saray’a puanı getirdi

SON şampiyon Sivas’ta bir puanı son dakikalarda kurtardı.. Transfer politikası nedeniyle sık sık eleştirilen sarı-kırmızılılar ilk tehlikeli pozisyonuna 60’ta girerken karşılaşmada takımını belki de daha farklı bir skordan koruyan ise Chedjou oldu.
BURAK’ın yedek başladığı mücadelede tek forvet Podolski’ydi. Arkasında oynayan Sneijder de neredeyse sahada yok gibiydi. Orta göbekte oynayan Selçuk ve Bilal de etkisiz kalınca özellikle ilk yarı Sivas’ın egemenliğinde geçti. Aatif da günüde olunca G.Saray’ın sağını adeta koridora çevirdi..
DAKİKALAR 10’u gösterdiğinde sol çaprazdan Aatif köşeye vurdu. İyi yer tutan Muslera kendinden beklenmeyen bir hata yaparak topu elinden kaçırdı: 1-0. 19’da yine bindiren Aatif çaprazdan sert vurdu. Üst direği yalayan top dışarı çıktı. 44’te Sivas kontra atakla çıktı. İkiye bir yakaladıkları G.Saray savunmasının üstüne giden Batuhan’ın kötü pası yüzde yüz golü engelledi.
2. yarı Sneijder yerine oyuna giren Burak sarı-kırmızılıları hareketlendirdi. Ancak Aatif 55’te tekrar sahneye çıktı. G.Saray ceza sahasına rahat girdi, Bilal’in müdahalesiyle yerde kalınca Barış şimşek penaltı noktasını gösterdi. Topun başına gelen Aatif farkı ikiye çıkardı: 2-0. 60’ta kazanılan serbest vuruşu Selçuk içeri kesti. Defansın arasından çıkan Burak farkı tekrar bire indirdi: 2-1.
MAÇIN son bölümünde sahneye çıkan Podolski takımına bir puanı getirdi. Sol çizgiden Telles ortaladı. Arka direkte iyi yükselen Podolski’nin kafa vuruşu gecenin de skorunu belli etti: 2-2.

Haberin Devamı