Gazete Vatan Logo
Futbol Arda baygınlık geçirdi

Arda baygınlık geçirdi

İspanya La Liga'da 12. hafta mücadelesinde Atletico Madrid ile Malaga karşı karşıya geldi.

Arda baygınlık geçirdi

Atletico Madrid seyircisi önünde bu zorlu mücadeleden 3-1'lik galibiyetle ayrıldı.
Ev sahibi ekibe galibiyeti getiren golleri 12. dakikada Tiago Mendes, dakikalar 42'yi gösterdiğinde Antoine Griezmann ve 82. dakikada Diego Godin kaydetti. Malaga'nın tek golü ise 64'te Santa Cruz'dan geldi.
Arda Turan 87 dakika sahada kalırken, Galatasaray'dan kiralanan Nordin Amrabat sakatlığı nedeniyle forma giyemedi. Öte yandan Malaga'da 73'te Samuel ile Atletico'da Gabi 88'de kırmızı kartla oyun dışında kaldı.
Alınan bu sonucun ardından Atletico Madrid, puanını 26 yaparken, Malaga 21 puanda kalmaya devam etti.
ARDA TURAN KURKUTTU

Atletico Madrid'de forma giyen milli oyuncu Arda Turan, Malaga mücadelesinde kısa süreli bir baygınlık geçirdi.

İspanya La Liga'nın 12. hafta mücadelesinde Malaga ile karşı karşıya gelen Atletico Madrid'de, milli oyuncumuz Arda Turan korkutan bir sakatlık yaşadı.

Mücadelenin 19. dakikasında yerde seken topa kafa ile müdahale etmeye çalışan Arda, Malaga'dan Antunes'ın tekmesi ile yerde kaldı. Sert müdahalenin ardından bir süre baygınlık geçiren ve burnu kanayan yıldız oyuncu, sağlık ekibinin müdahalesi ile kendine gelebildi.

Haberin Devamı

Bu pozisyonda maçın hakemi Fernando Teixeira'nın devam kararı vermesi büyük tepki toplarken, Atletico Madridli oyuncular da, Malagalı futbolculara daha sakin olmaları yönünde telkinlerde bulundu.