Gazete Vatan Logo

Arda Turan: Bu formaya aşığız!

Türkiye'nin Hırvatistan zaferi ardından Arda Turan, açıklamalarda bulundu.

Arda Turan: Bu formaya aşığız!

Kendilerine verdikleri destekten dolayı Eskişehir halkına teşekkür eden Arda, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Desteklerini üzerimizde çok iyi hissettik ki kendi sahamızda olduğumuzu, bize inandıklarını gösterdiler. Tekrardan bir arada olmak, beraber olmak çok iyi geldi. İhtiyacımız vardı. Ne olursa olsun bu ülkenin evlatlarıyız. Gidecek başka yerimiz yok. Bu ülkeyi seviyoruz ve bu ülke için canımız feda. Her anında hissederek ve mücadele ederek oynadık. Taktiğe bağlı kaldık ve sonunda her şey planlandığı gibi gitti. Arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Böyle hep beraber hareket etmek, başarmak muhteşem. Hocamızı da ilk galibiyetinden dolayı tebrik ediyorum. İnşallah nice galibiyetlere."

Arda, milli takımın gruptan çıkacağına inandıklarını ve bu konuda umutlu olduklarını vurguladı.

Tüm sıkıntılara rağmen Hırvatistan engelini aştıklarını anlatan Arda, şunları kaydetti:

"Hem duygusal hem fiziksel olarak zor durumdayız. Burak'ın sakatlığı... Neredeyse 5 aya yakındır futbol oynamıyorum. Bunlar hep sıkıntılı şeyler ama elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Bizler de insanız. Sadece istiyoruz ki ülkemiz insanları bizlere inansın. Biz her şartta elimizden gelenin en iyisi vermeye çalışıyoruz. Bu formaya aşığız ve bunun için bütün şartları zorluyoruz. Takım, hoca ve yöneticiler hep beraber kenetlendik. Çünkü çok zordu. Şurada bir beraberlik alsak her şey bitmişti ama bir anda her şey değişti. İzlanda ve Finlandiya'yı mücadele ederek yenebiliriz. Yenersek ne olacağını bilmiyoruz. İnşallah iyi şeyler olur."

Haberin Devamı

Bir gazetecinin, "Milli formaya yeniden kavuştunuz. Neler hissediyorsunuz?" sorusu üzerine Arda, "Sevgi ve mutluluk hayatta her şeyi çözer. Ben hayatın her yönünde böyle başladım. Umarım da böyle devam eder." yanıtını verdi.