Gazete Vatan Logo
Başakşehir Arda Turan'da flaş gelişme! Bugün...

Arda Turan'da flaş gelişme! Bugün...

Başakşehir Spor Kulübü Teknik Direktörü Abdullah Avcı, CNN Türk'te katıldığı programda Arda Turan'la ilgili flaş bir açıklamada bulundu...

Arda Turan'da flaş gelişme! Bugün...

Avcı, Arda Turan'a 12-13 kulübün talip olduğunu ancak yüzde 50'nin üzerinde ihtimalle Başakşehir'e transferinde sona yaklaşıldığını açıkladı. Tecrübeli teknik adam, bugün çok büyük ihtimalle transferin sonlanacağını söyledi. Turan'ın Başakşehir'e transfer olmasındaki en büyük etkenlerin ise Emre Belözoğlu ve Göksel Gümüşdah olduğunu söyledi.

Abdullah Avcı'nın açıklamalarından başlıklar:
"Arda toparlanacaktır"
Neymar'ın olmadığı dönemde Barcelona'ya çok katkısı oldu. Şu anda Barcelona'da antrenmanlara devam ediyor. Önceki Luis Enrique onu istiyordu. Ancak Valverde kadroya almıyor. Arda Turan toparlanır, hayata pozitif bakan bir çocuk. Yaşadığı bu olumsuzluktan dersler çıkarıp yoluna devam edecektir.
Şampiyonluk yarışında hepsinin çok şansı var. Kayserispor ve Göztepe de beklentilerin üzerinde. 100 senelik kulüplerle, bu kulüplerin medyasının verdiği destekle, ki dünyanın her yerinde bu böyledir. Onların içinde ayakta kalmaya çalışacağız. Onlar her zaman şampiyonluğa oynayan takımlar bundan sonra da oynayacaktır. 4 senedir ilk 4'te kalmak, şampiyonluğu kovalamak ve sürekli bir gelişim var, bu da şampiyonluk kadar gerekli. Bu sene olmazsa seneye de olabiliriz
"Galatasaray'ı her zaman yenebiliriz"
Fatih Terim yerli teknik adamların yerini açmıştır. Fatih Terim, Şenol Güneş ve Aykut Kocaman'la birlikte çalıştım. Güzel bir rekabet olacak. Galatasaray'ı her zaman yendik, yine yenebiliriz. En iyi hoca diye bakmıyorum. Ama başarılar bazında bakıldığında Fatih Terim öne çıkıyor. Ancak başarılıra tek başına bakılamaz.
"Arda gelirse iyi ikili olurlar"
Emre Belözoğlu 40 yaşına kadar oynar. Arda da gelirse bence iyi bir ikili olurlar. Atletico Madrid'de de oynamışlardı.

Haberin Devamı