Gazete Vatan Logo
Başakşehir Arda Turan'ın yakın arkadaşı Ozan Çelik hayatını kaybetti!

Arda Turan'ın yakın arkadaşı Ozan Çelik hayatını kaybetti!

Medipol Başakşehir forması giyen Arda Turan'ın yakın arkadaşı Ozan Çelik trafik kazasında hayatını kaybetti. F.Bahçe tribünlerinin sevilen isimlerinden olduğu öğrenilen Çelik dün toprağa verildi.

Arda Turan'ın yakın arkadaşı Ozan Çelik hayatını kaybetti!

Süper Lig ekiplerinden Medipol Başakşehir'de futbol hayatını sürdüren Arda Turan'ın acı günü... Tecrübeli futbolcunun yakın arkadaşı Ozan Çelik trafik kazasında hayatını kaybetti. Fenerbahçe tribünlerinin sevilen isimlerinden Çelik dün son yolculuğuna uğurlandı. (Skorer)

Arda Turan, Instagram hesabından Ozan Çelik'in ölümünün ardından şu paylaşımı yaptı: "Siyah beyaz paylaşmayacağım bu fotoğrafı... Seni ilk tanıdığımda tek haneli yaşlardaydım; geriye dönüp baktığımda aradan 20 sene geçmiş, belki daha fazla... Hayatımda senin gibisini az görmüştüm. Cesaretli, dürüst, cömert, kendi yerine sevdiklerini tercih ederdin...Belki de ilk senin yanında görmüştüm korunduğumu ufaktım; bana bir şey olmasın diye beni arkana saklayıp kavga etmiştin o meşhur yazlık kavgaları... Sabahları hatırlıyorum kırmızı şortunla geldiğin...”Git bak bakalım Merve ablan kalkmıs mı?" dediğin günler. Bisikletimle haber uçururdum sana.. Öğlenleri evim uzakta yukarıda diye sen, Ertan Abi, Ferhat Abi yukarı yollamazdınız ya da Onur abiler vardı... Şeftali ağaçlarında doyduğum günler hariç... Bu erken parlama, haksızlığa dayanamama işleri senden geçmiş olabilir. Daha hangi birini anlatsam. Sensizliğe isyan etmekten korkar Allah'a sığınırım... Ama ciğerim yandı be Oziyy abi... Dostun, candın, abiydin... Bu instagrama bir şey yazmak istemiyorum... Ama sığmıyor içime bu çığlık tutamadım... Unutmadan oğlunu gördüm cenazede Tahamızı, babası gibiydi dimdik... Merak etme kimse bir Oziyy olamaz ama ağacın altındaki amcaları onunla olucak... Aslında hayat senin dediğin gibi "Hep kalabalık mı? Zorluk mu? Ne kaçacağız en kötü dayak yeriz" dediğin gibi, konuştuğun gibi yaşadın... Allah seni rahmetinle sarsın. Seni çok özledim Oziyy abi... Sana söz amcaları ne zaman isterse, Taha yı senin çok sevdiğin Fenerbahçe'nin maçlarına götürecek..."

Haberin Devamı