Gazete Vatan Logo
Futbol Arda'ya alternatif aranıyor

Arda'ya alternatif aranıyor

Atletico Madrid, Arda'nın alternatifi için temaslarını yoğunlaştırdı.

Arda'ya alternatif aranıyor

Milli futbolcumuzun Atletico Madrid'in Galatasaray ile oynadığı Soma yararına düzenlenen dostluk maçında sakatlanmasının ardından takımla çalışmalara henüz başlamadığı öğrenildi.

Bu durumun teknik direktör Simeone'nin canını sıktığına yer veren gazeteler Arjantinli hocanın yönetime acil bir ortasaha oyuncusu istiyorum talimatı verdiği idda edildi. Arda'nın baldırında çekme olduğu ve Real Madrid ile 19 - 22 Ağustos tarihlerinde oynanacak olan İspanya Süper kupa maçına yetiştirilmesi için doktorların yoğun çaba sarf ettiği belirtiliyor.

Bu sezon yaptığı flaş transferlerle kasasından 91.5 milyon euro harcayan Atletico'nun Arda için gelecek tekliflere sıcak baktığıda gelen haberler arasında. Atletico Madrid yönetimi Arda Turan için kendilerine henüz resmi bir teklifin gelmediğini sadece bazı yoklamalar yapıldığını açıkladı.

Greizman için 30, Mandzukic'e 22, Oblak'a 16, Jimenez ve Guermelle'ye ise 10'ar milyon euro harcayan yönetimin Arda'nın alternatifi olacak olan 10 numara için piyasada bütçesine uygun ucuz bir orta saha oyuncusu arayışına gittiği belirtiliyor.

Haberin Devamı