Gazete Vatan Logo
Galatasaray Arena’da duygu dolu üç puan

Arena’da duygu dolu üç puan

12’de perdeyi açtıktan sonra şehitlere selam durup çevik kuvvete sarılan Yasin, 66’da farkı 2’ye çıkardı. 73’te El Yasa ile umutlanan konuk ekip 78’de Fatau oyundan atılınca 10 kişi kalırken 90+4’te Yasin yeniden sahneye çıkıp hat-trick yaptı

Arena’da duygu dolu üç puan

G.SARAY, Bursa ve Kasımpa-şa’dan sonra TT Arena’da G.Antep’i de geçip galibiyet serisini 3 maça çıkardı.

İLK 11’deki istikrarını Antep maçında da sürdüren Riekerink, sadece ufak dokunuşla Sabri yerine Linnes’e forma vermişti. Hafta içinde yaşanan sıcak gelişme ile Orhan Atik ile yolların ayrılması, yönetimin Florya’ya kamp kurması gibi olayların takıma yansıması merak konusuydu. 90 dakikanın ilk düdüğüyle beraber sarı-kırmızılılar çok iştahlı başladı.

DAHA 38. saniyede de belki Sneijder kariyerinin en hızlı golüne imza atmaya yaklaşsa da vuruşu kötüydü. 12’de Bruma iki rakibinden sıyrılıp harika bir de pas çıkardı. Arkadan gelen Yasin de topu ağlara yolladı: 1-0. İlk yarıda çok net fırsatlar yakalayan G.Saray’da özellikle Sneijder, Yasin ve Serdar birer net pozisyonu boş geçti.

TAKİPÇİ YASİN!

İKİNCİ yarıda da ev sahibi üstün taraftı. Beklenen ikinci gol de çok geçmeden geldi zaten. 66’da sol taraftan Podolski yerden içeri kesti. Yine iyi takip eden Yasin farkı ikiye çıkardı: 2-0. 74’te Elyasa, Ghilas’ın indirdiği topu ağlara yollayarak G.Saray’ı sıkıntıya soksa da 90+4’te Selçuk’un frikiğinde direkten dönen topu ağlara yollayan Yasin gecenin de kahramanı oldu: 3-0.

Haberin Devamı