Gazete Vatan Logo
Futbol Arena'da futbolculara tepki!

Arena'da futbolculara tepki!

Galatasaray'ın Gençlerbirliği ile karşılaştığı mücadelede erken gelen gollerin ardından TT Arena'da protesto sesleri yükseldi.

Arena'da futbolculara tepki!

Galatasaray'ın yediği ikinci golden sonra tribünlerin büyük bir bölümü futbolcuları ıslıklamaya başladı. Taraftarlar özellikle top kayıplarından sonra futbolculara tepki gösterdiler.

Kızlara plaket

Galatasaray ile Gençlerbirliği arasındaki müsabakayı Galatasaray Odeabank Kadın Basketbol Takımı oyuncuları da izledi. Euroleague'te şampiyonluğa ulaşan basketbolculara maç öncesi 2. Başkan Özkan Olcay tarafından plaket verildi. Avrupanın bir numarası olan kızlar daha sonra tribünleri selamladı.

Chedjou'nun yerine Hakan

Cim-Bom'da Roberto Mancini savunmada geçen hafta 11'de oynattığı Chedjou'nun yerine Hakan Balta'yı tercih etti. TT Arena'daki son Kasımpaşa maçında kırmızı kart gören Hakan Balta formasına yeniden kavuştu. Eşinin doğumu nedeniyle takımla ancak perşembe gününden itibaren çalışabilen Chedjou ise soluğu kulübede aldı.

Mancini ilerde tek forvet olarak yine Burak Yılmaz'a şans verdi.

Kalede Ufuk

Elazığ maçında sakatlanan Muslera'nın yerine Roberto Mancini kaleyi Ufuk Ceylan'a teslim etti. Yedek kaleci olarak ise Eray İşcan kadroda yer buldu.

Alves'e destek
Galatasaray Barcelona'nın ırkçı saldırıya maruz kalan oyuncusu Daniel Alves'e destek vermek amacıyla, "Irkçılığa Hayır / No to Racism" pankartı ile maça çıktı.

Tribünler boş

Galatasaray taraftarı dünkü maça ilgi göstermedi. TT Arena 'daki son maçta alınan yenilginin ardından deplasmanda Elazığ galibiyetinin gelmesine karşın ilgisiz kaldı. TT Arena'daki geniş boşluklar dikkat çekerken maçı 15 bine yakın taraftar izledi.

Uğur yaramadı!

Galatasaray her zaman ilk yarı mücadele ettiği kaleyi değiştirerek uğur denedi. Cim-Bom ilk devre kuzey tribünün olduğu tarafa karşı oynadı. Ancak üst üste yediği gollerde büyük şok yaşadı.

(Skorer)

Haberin Devamı