Gazete Vatan Logo
Galatasaray Arroyo için ilk tepki

Arroyo için ilk tepki

Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Ural Aküzüm, Carlos Arroyo'nun ayrılmasıyla ilgili açıklamalar yaptı.

Arroyo için ilk tepki

Galatasaray Kulübü'nün basketbol şubesinden sorumlu yönetim kurulu üyesi Ural Aküzüm, Galatasaray Liv Hospital'ın porto Rikolu oyun kurucusu Carlos Arroyo'nun takımdan ayrılma kararının resmi olarak kendilerine ulaşmadığını ancak yine de bekledikleri bir gelişme olduğunu söyledi.

Ural Aküzüm, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "Carlos Arroyo'nun sözleşme fesih kararı bize resmi olarak ulaşmadı ama son dönemde yaşananların ardından böyle bir gelişmeyi bekliyorduk" dedi.

Porto Rikolu oyuncunun ödemeler konusunda kendisine ayrıcalık istediğini aktaran Aküzüm, şöyle konuştu:

"Arroyo, takım arkadaşlarından farklı muamele görmesi gerektiğini ve başka oyuncuların nasıl bir ödeme planı olduğunun kendisini ilgilendirmediğini söyledi. Eğer tüm alacakları ödenmezse, yarın sabah 06.30 uçağıyla döneceğini bize iletti. Biz kulüp olarak tehdide boyun eğmeyiz. Bir oyuncunun, kulübüne karşı duruşuna da dikkat etmesi lazım. Zaten kulüpte futbol dahil birçok branşta ödemeler gecikmeli olarak yapılabiliyor. Arroyo ise hiçbir şekilde gecikmeli ödemeyi kabul etmediğini söyledi. Tüm oyuncularım mevcut takvimi kabul etti ama o etmedi. 'Benim paramı ödeyeceksiniz' dedi. Hukuken haklı ancak takımdaşlığa uymayan bir tutum."

Haberin Devamı