Gazete Vatan Logo
Galatasaray Arsenal'i yenelim başkan bizi bırakmasın

Arsenal'i yenelim başkan bizi bırakmasın

G.Saraylı oyuncular İngiltere’de alınacak bir galibiyetin Ünal Aysal’ın kararını değiştireceğini düşünüyor

Arsenal'i yenelim başkan bizi bırakmasın

BİR yandan Şampiyonlar Ligi’nde oynanacak Arsenal maçına odaklanan camia bir taraftan da başkanlık seçimi için çalışmalarını sürdürüyor. Adaylıklar için son gün perşembe ve şu ana kadar sadece Alp Yalman seçimde aday olacağını açıkladı. Her dönemde “Oyuncular sadece futboluna odaklansın, saha dışındaki olayları düşünmesin” denilse de bunun sadece lafta kaldığı da G.Saray’da yaşananlar ile ortaya çıktı...

PRANDELLI, Sivas maçı sonrasında basın toplantısında “Alacağımız iyi sonuçlarla başkanı göreve devam etmesi için destekleyeceğiz” derken oyuncular da Arsenal karşılaşmasına hem puan savaşı hem de Aysal’ın yeniden aday olması için önemli bir sınav gözüyle bakıyor.

BAŞKAN TAKIMLA BİRLİKTE

LONDRA’DAKİ maç öncesinde sarı-kırmızılılar yaptıkları sohbette alınacak bir galibiyetin başkan Aysal’ın göreve devam etmesini sağlayacağına inanıyor. Avrupa deplasmanlarına özel uçağıyla giden Aysal’ın bu kez takımla aynı uçakta seyahat edecek olmasının da ekstra motivasyon olacağına inanılıyor. Yapılan toplantıda “Aysal’ın kalması için bu maçı kazanmalıyız. En azından beraberlik ve iyi futbol moralini düzeltebilir” denildi ve “Daha?önceki maçlarda ‘bir’ oynadıysak Arsenal karşısında iki, hatta üç oynamalıyız. Sivas maçının ilk yarısında ekstra motivasyonla çıktığımızda neler yapabileceğimizi gösterdik.

Haberin Devamı

Artık biz de üzerimize düşeni yapmalıyız. Arsenal maçını kazanıp bunu başkana hediye edelim” ifadeleri kullanıldı.