Gazete Vatan Logo
Futbol Arsene Wenger yuvada kaldı

Arsene Wenger yuvada kaldı

Madrid hakkında yaptığı açıklamalardan sonra kulüpten ayrılacağı yönünde dedikodular çıkan Wenger, Arsenal’de kalacağını açıkladı

GEÇTİĞİMİZ günlerde “Real Madrid’te herkes çalışmak ister” sözleriyle Arsenal taraftarının tepkisini çeken Arsene Wenger resmi olarak kulüpte kalacağını açıkladı. Kulüp yöneticileriyle yaptığı konuşmaların ardından Arsenal ile yola devam edeceğinden kimsenin şüphe duymaması gerektiğini belirten Wenger, taraftarlarının yüreğine su serpmişti. Arsenal’in yüzde 53 hissesini elinde bulunduran yatırımcılar Stan Kroenke ve Alisher Usmanov, takımın en önemli parçası olarak gördükleri Arsene Wenger’le görüşerek, kendisiyle 2009/10 öncesi transfer politikası hakkında fikir alışverişi yaptıklarını belirttiler.

İKNA ETTİLER

ARSENAL taraftarlarının takımda kalması yönünde yürüyüş bile düzenledikleri Fransız menajerle görüşme yapan Kroenke ve Usmanov, kesin olarak Wenger’le yola devam edeceklerini belirttiler. 13 senedir Arsenal’de görev alan ve adı artık kulüple özdeşleşen Wenger’in bu kararı mutluluk yarattı.