Gazete Vatan Logo
Futbol Cihat Arslan, G.Saray planını açıkladı

Cihat Arslan, G.Saray planını açıkladı

Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Cihat Arslan, Spor Toto Süper Lig'de bu hafta karşılaşacakları Galatasaray maçında bütün planlarının kazanmak üzerine olduğunu söyledi.

Cihat Arslan, G.Saray planını açıkladı

Akhisar Belediyespor, Kayserispor maçından sonra futbolculara verilen 1 günlük iznin ardından Galatasaray maçının hazırlıklarına başladı.

Yılmaz Atabarut Tesisleri'ndeki antrenman öncesinde gazetecilere açıklama yapan teknik direktör Arslan, ligin ilk karşılaşmasında Kayserispor deplasmanında önemli bir galibiyet elde ettiklerini, alınan 3 puanın Galatasaray karşılaşması öncesinde futbolcular için büyük moral olduğunu dile getirdi.

Galatasaray'ın da Kardemir Karabükspor karşılaşmasından 3 puanla ayrıldığını anımsatan Arslan, şöyle konuştu:

"Galatasaray'ı çok önemsiyorum. Hem geçmişte oynadığımız kulüp olarak, hem de bence Süper Lig'de favori konuma gelebilecek bir takım olarak görüyorum. Yaptıkları transferler, hocanın ve yardımcı antrenörlerinin geçen seneden kalıyor olması, bunlar bence önemli unsurlar. Bizim açımızdan da çok önemli bir maç olacak. Bizim ve rakibimizin üçer puanı var. Bütün planlarımız kazanmak üzerine. Kazanamıyorsanız kaybetmeme mantığını işletmemiz gerekiyor. Oyuncularıma, takımıma güveniyorum. Galibiyet için oynayacağız. Taraftarlarımızı maça bekliyoruz."

Haberin Devamı

Rakibe özel çalışma

Galatasaray karşısında farklı bir çalışma taktiği uygulayacaklarını, rakiplerinin Kardemir Karabükspor'la oynadığı müsabakayı izleyerek analiz yaptıklarını anlatan Cihat Arslan, yarından itibaren maça özgü taktiksel antrenmanlar yapacaklarını bildirdi.

Kendilerinden güçlü bir takıma karşı mücadele edeceklerini ancak Galatasaray'ın eksik yönlerini değerlendirmeye çalışacaklarını belirten Arslan, karşılaşmaya sarı-kırmızılı taraftarları da davet etti.

Arslan, birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyulan bir dönemde centilmence, güzel bir maç olmasını dilediklerini, tribünlerde dostluk, kardeşlik havasının devam etmesini istediklerini kaydetti.

Akhisar Belediyespor idmanında, Kayserispor karşılaşmasında ilk 11'de oynayan futbolcular ile diğer oyuncular ayrı ayrı çalıştı.