Gazete Vatan Logo
Trabzonspor Arslanlar’a yem olmayız!

Arslanlar’a yem olmayız!

Trabzon kafilesi Tolgay Arslan için Almanya’ya çıkarma yapıp fotoğraf bile çektirdi. Ancak akşam ise anlaşmalarına rağmen ‘kulübün kültürüyle bağdaşmayan olaylar’ nedeniyle transferden vazgeçildiğini duyurdu

Arslanlar’a yem olmayız!

ERKAN Zengin’deki gibi gövde gösterisiyle Tolgay Arslan’ı almaya hazırlanan Trabzonspor son dakikada transferden vazgeçildiğini duyurdu. Beşiktaş’ın önerdiğinden 700 bin Euro daha fazla teklif eden ve imza parası olarak da 1 milyon Euro’yu gözden çıkaran bordo-mavililerde başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, CEO Burak Gürdal ve teknik direktör Ersun Yanal özel uçakla Almanya’ya gidip gurbetçi futbolcuyla yan yana fotoğraf bile çektirdi.
TAM iş bitti denirken fotoğrafın sosyal medya düşmesinden 3 saat sonra Trabzon resmi siteden şu açıklama ile herkesi şoke etti: “Dün akşam (cumartesi) itibariyle bütün şartlarda anlaştığımız, kendisinin ve babasının da isteğiyle Trabzonspor’a gelmeyi kabul eden Tolgay Arslan’ın, kulübümüzün kültürüyle bağdaşmayan bir takım olaylar nedeniyle şu an itibariyle transferinden vazgeçildiğini kamuoyuna saygıyla duyururuz.”