Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Artık kazanma zamanı

Artık kazanma zamanı

Ligdeki iki karşılaşması ertelenen, kupada son iki mücadeleyi kaybeden Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş, Buca maçının telafisi olmadığını vurgulayıp, "Tam konsantrasyonla mutlaka galip gelmemiz gerekiyor" dedi

Artık kazanma zamanı

Sezonun ikinci yarısına şanssız ve kötü bir başlangıç yapan Beşiktaş bugün kupada çeyrek final vizesi arayacak. Ligdeki Mersin İY ve Trabzon maçları yoğun kar yağışı nedeniyle ertelenen kupada Karabük ve Sivas Belediyespor'a yenilip grup liderliğinden olan siyah-beyazlılar, 14 Ocak'taki 1461 Trabzon galibiyetinden sonraki ilk resmi galibiyetini arıyor. Teknik Direktör Şenol Güneş, maç öncesi talebeleriyle bir toplantı yaparak, "Futbol ciddi bir iştir. Devamlılık ve ciddiyet ister. Bucaspor ile tek ayaklı bir mücadeleye çıkacağız, telafisi kesinlikle yok. Onun için işimizi ciddiye alıp, tam konsantrasyonla sahada olmamız ve mutlaka kazanmamız gerekiyor" dedi.

YENİLER KADRODA

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Beşiktaş'ın yeni transferleri Denys Boyko ve Alexis Delgado'yu Bucaspor maçının 18 kişilik kadrosuna dahil etti. Güneş'in Boyko'yu 11'de sahaya sürme ihtimalinin yüksek olduğu öğrenildi. Siyah-beyazlı ekipte, kart cezalısı Milosevic'in yanı sıra Ricardo Quaresma, Mustafa Pektemek, Serdar Kurtuluş ve Günay Güvenç İzmir'e götürülmedi.

Haberin Devamı

(Sabah)