Gazete Vatan Logo
Futbol Artık ses yok görüntü var!

Artık ses yok görüntü var!

Ünal Aysal ile Fatih Terim divan kurulunda buzları kırdı, ardından yemekte birlik mesajı verdi

Artık ses yok görüntü var!

Üyelikte 25. yılını dolduran Terim, divan kurulu beratını dün G.Saray Lisesi’ndeki törenle başkan Ünal Aysal’ın elinden aldı.

Divan kurulu toplantısının ardından yöneticilerin de katıldığı yemekte ise sarı-kırmızılılarda sorun olmadığı gösterildi.

G.SARAY, Kasımpaşa maçının ardından yenilgiyle değil ancak teknik direktör Fatih Terim’in basın toplantısındaki sözleriyle sarsılmıştı. Başkan Ünal Aysal’ın GS TV’deki sözlerinin ardından ikili arasında ipler gerilirken Aysal’ın son divan kurulu toplantısında da Fatih Terim için “Kulübün elemanlarından biridir” sözleri fitili ateşledi. Deneyimli teknik adam da Kasımpaşa maçı sonrasında kulüpte artık barış olması yönünde sert bir çağrıda bulunurken gözler, Fatih Terim’in divan kurulu beratını alacağı olağanüstü divan kurulu toplantısına çevrildi...

ANCAK törendeki Ünal Aysal ve Fatih Terim arasındaki samimi durum buzların eridiğinin de göstergesi olurken, ardından birlikte yenilen yemek de barışı perçinledi.

KULÜP üyeliğinde 25. yılını dolduranlara beratlarının verildiği G.Saray Lisesi’ndeki törende 74446 numaralı sicil numarasıyla beratını Ünal Aysal’ın elinden alan teknik direktör Fatih Terim, “Şimdiye kadar taşıdıklarımdan çok değişik bir heyecan. Ayrıca mutluluk ve onur verici bir olay. Bunu da başkanımızın elinden almak beni ayrıca gururlandırdı.

‘ASIL OLAN G.SARAY’

SAYIN başkanımıza, Divan Kurulu başkanımıza ve tüm Divan Kurulu üyelerine teşekkür ederim. Bu camiayı daha büyük başarılara götürmek için, daha fazla ilklere not koymak için çalışmalarımız devam edecek.

Dargınlıkların son bulması, G.Saray camiasının birleşmesi, ortak noktada bir araya gelmemiz en büyük temennimdir. Gönül, el ve ülkü birliğine ihtiyacımızın olduğu günlerdeyiz. Asıl olan G.Saray’dır” ifadeleriyle aradaki sorunların ortadan kalktığının da mesajını verdi.

TÖRENİN ardından ise sarı-kırmızılılar dostluk yemeğinde buluştu. Başkan Ünal Aysal, 2. başkan Ali Dürüst ve bazı yöneticilerin de bulunduğu yemekte, Fatih Terim de başkan Aysal ile yan yana oturdu. İdari koordinatör Bülent Tulun da masada yer alırken arada sorun kalmadığı herkese ilan edildi.

Tulun da masadaydı

BAŞKAN Aysal’ın danışmanlığını da yapan idari koordinatör Bülent Tulun’un da masada yer alması dikkat çekti. Fatih Terim ile aralarından sorun olduğu iddia edilen ve Sneijder transferinde kritik rol oynayan Tulun, uzun bir aranın ardından ilk kez Terim’le görüldü.

ALİ DÜRÜST ARAYA GİRDİ

FATİH Terim’in beratını, başkan Aysal’ın elinden almasının 2. başkan Ali Dürüst’ün önerisi olduğu ortaya çıktı. Önceki gece Aysal’ı aradığı öğrenilen Dürüst’ün, Terim’in divan kurulu üyeliği berat belgesini takdim etmesini isterken başkan Ünal Aysal da bu teklife sıcak bakınca törende ikili biraraya geldi. (KADİR ÇETİNÇALI / VATAN SPOR)

Başkanın adı yerde kalmadı!

Tören öncesinde başkan Aysal’ın koltuğundaki bulunan isim kağıdı yere düştü... Üzerine basılan kağıdı gören Terim, kimse görmeden kağıdı silip yerine koydu.

‘Farklı kutuplar elbette olacaktır’

G.SARAY’DAKİ demeç savaşının ardından yönetici Mehmet Cibara, başkan Ünal Aysal’ın demokratik bir yönetim tarzını benimsediğini söyledi. Farklı görüşlerin olmasının normal olduğunu da sözlerine eklerken, “Başkanımız son derece demokratik, soğuk kanlı ve hoşgörülü bir yönetim tarzını kabul etmiş birisi.

BU tarz farklı görüşler ve farklı kutuplar olacaktır. Mühim olan başarıdan başarıya koşmamızdır. Sonuç olarak baktığımızda 1,5 senedir tüm kulvarlarda, özellikle de amatör şubelerde gayet güzel sonuçlar elde ediyoruz” diye konuştu.

Haberin Devamı