Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Artık yük Soldado'da

Artık yük Soldado'da

Van Persie’nin sakatlığı sonrası Roberto Soldado’dan beklentiler daha da arttı. Rekabet edeceği kimse kalmayan İspanyol oyuncu, forvette artık tüm yükü tek başına sırtlayacak

Artık yük Soldado'da

Fenerbahçe’nin yaz dönemindeki en önemli transferlerinden biri, Villarreal’den Roberto Soldado olmuştu. İspanyol oyuncu, Robin van Persie ile rekabete girerken bu durum fazla uzun sürmedi. Hollandalı oyuncu milli takımdan sakat döndü ve ne zaman görev yapacağı belli değil. Bu nedenle Soldado, forvette adeta tek başına kaldı. Artık tecrübeli golcünün omuzlarındaki yük daha da arttı. Milli arada sıkı bir şekilde çalışan İspanyol forvet, Başakşehir maçına odaklanmış durumda. 32 yaşındaki futbolcu, zorlu mücadelede fileleri havalandırarak Fenerbahçe formasıyla ilk gol sevincini yaşamak istiyor.

Yedek güç Ahmethan

Sarı-Lacivertliler’in forvetteki diğer alternatifi ise Ahmethan Köse. Sturm Graz maçlarında 11’de görev yapan 20 yaşındaki futbolcu, Aykut Kocaman’ın hücumdaki yedek gücü olacak. Kocaman, genç futbolcuyla yakından ilgilenerek Ahmethan’ı her an oynamaya hazır halde tutmaya çalışacak.

(Fanatik)