Gazete Vatan Logo
Galatasaray Asamoah olmazsa Santon!

Asamoah olmazsa Santon!

Sarı-kırmızılılar, Juventus'tan onay çıkmaması durumunda Inter'in kapısını çalacak.

Asamoah olmazsa Santon!

Sol bek transferini ocakta bitirmekte kararlı olan G.Saray’ın önceliği Ganalı yıldız. Ancak Juve sezon başındaki gibi satmaya yanaşmazsa 1 Temmuz’da serbest kalacak Davide Santon’u bonservissiz almak için de girişimler başlayacak.

UZUN yıllar süren sağ bek arayışını Mariano’yu renklerine katarak sonlandıran G.Saray sol bekte yaşadığı sıkıntıyı devre arasında gidermek istiyor. Mariano ile birlikte Asamoah’ı renklerine katarak sezona iki bekte de güçlü bir giriş yapmak isteyen sarı-kırmızılıların planlarını son anda Ganalı futbolcuyu bırakmayan Juventus bozmuştu.
ASAMOAH’IN gelememesinin ardından G.Saray da çareyi transferin son günü Karabük’ten Latovlevici’yi alarak buldu. Romen futbolcu, aslen sağ bek olan Linnes ile sol bekte görev yaparken Denayer de zaman zaman bu bölgede görevlendirildi.
OLUMSUZ YANITTA YENİ ROTA BELLİ
CİMBOM’DA öncelik sezon sonu Juventus ile mukavelesi sona erecek Asamoah. Ancak İtalyan ekibi 18 lig maçının 8’inde görev verdiği Asamoah’ı bırakmaya sıcak bakmıyor. G.Saraylı yöneticiler, Torino ekibi ile son kez görüşüp 29 yaşındaki futbolcunun durumunu soracak. Eğer olumsuz bir yanıt alınırsa alternatif isimlere yönelecek.
LİSTENİN başındaki isim ise Interli Davide Santon. Sezon sonu sözleşmesi bitecek olan 26 yaşındaki futbolcu sağ bekte oynayabiliyor. Sarı-kırmızılılar ilk olarak Nagamato ve sezon başı 20 milyon Euro’ya alınan Dalbert’in gerisinde kalan İtalyan futbolcuyu bonservissiz alabilmek için nabız yoklayacak. İtalyan devinden gelen yanıta göre de strateji belirlenecek.

Haberin Devamı