Gazete Vatan Logo
Galatasaray Aslan'a kötü haber! Transfer...

Aslan'a kötü haber! Transfer...

G.Saray’ın kadrosunda bulunan hiçbir oyuncuya transfer teklifi gelmedi.

Aslan'a kötü haber! Transfer...

UEFA ile yaptığı Finansal Fair-Play anlaşması gereği bonservislerden elde ettiği gelir kadar transfer yapabilecek olan G.Saray’da işler hesaplandığı gibi gitmiyor. Sezon içerİsinde menajerlerin, oyuncularına birçok takımdan teklif olduğunu iddia ederek sarı-kırmızılı kulüpten yüksek zam istemesinin tamamen blöf olduğu ortaya çıktı.

ÖZELLİKLE Bafetimbi Gomis ve Garry Rodrigues gibi geçen sezon yaşanan şampiyonlukta kilit rol oynayan isimler için bile kimse resmi temasta bulunmadı. Oyuncu satışından ciddi bir gelir bekleyen Aslan’ın bu gelişmeler sonrası da kadroya takviye konusunda eli-kolu iyice bağlandı.

ŞARTLAR AHMED MUSA’YA ÇIKIYOR

RESMİ transfer sezonu açıldıktan sonra Akhisar Bld.’den Muğdat Çelik’i kadrosuna katan, Japon oyuncu Yuto Nagatomo’nun bonservisini Inter’den alan ve Ryan Donk’un kontratını uzatan Cimbom, şimdiye kadar sadece Luis Cavanda’yı geçen sezon kiralık olarak forma giydiği Standart Liege’e 2.4 milyon Euro bedelle sattı. Buradan gelen para da Nagatomo için kullanıldı.
KADROSUNDA bulunan hiçbir oyuncuya teklif gelmeyen G.Saray’da, rota artık tamamen bonservisi elinde olan futbolcular ve kiralanabilecek oyunculara döndü. Ancak bu konuda da scout ekibi ince eleyip sık dokuyor. Çünkü sarı-kırmızılı teknik heyet, yeni sezonda takım içerisinde yaşı çok yüksek ve problemli isim görmek istiyor.
BU şartlar çerçevesinde de G.Saray’ın önceliği bonservisi Leicester City’de Nijeryalı forvet Ahmed Musa’yı kiralamak.
Kampta ilk idman
G.SARAY İsviçre kampındaki ilk idmanını dün akşam saatlerinde gerçekleştirdi. Fatih Terim yönetimindeki antrenmanda rejeneratif çalışma sonrasında gruplar halinde beşe iki dar alan oyunu oynandı. Ana bölümde ise sınırlı alanda oyunsal formda dayanıklılık çalışması gerçekleştirildi.
Tolga&Tarık götürülmedi
G.SARAY’IN kamp kadrosuna, takımın İstanbul’da yaptığı antrenmanlara katılmadığı açıklanan Tolga Ciğerci ile yeni sezonda takımda düşünülmeyen Tarık Çamdal alınmadı. Dünya Kupası’nda Fas Milli Takımı formasını giydikten sonra burnundan nefes almayı kolaylaştırmak amacıyla ameliyat edilen Younes Belhanda ile Dünya Kupası’nda ülkeleri Uruguay ve Japonya’yı temsil eden Fernando Muslera ile Yuto Nagatomo’nun izinlerinin ardından takımdaki yerlerini alacağı belirtildi.
G.SARAY’IN KAMP KADROSU
Abdussamed Karnuçu
Ahmet Çalık
Ahmet Sivri
Boran Güngör
Berk Balaban
Celil Yüksel
Doğan Can Davas
Eren Derdiyok
Fernando Reges
Garry Rodrigues
İsmail Çipe
Lionel Carole
Maicon Roque
Mariano Ferreira
Martin Linnes
Muğdat Çelik
Ryan Donk
Selçuk İnan
Serdar Aziz
Sinan Gümüş
Sofiane Feghouli
Yunus Akgün
Batefimbi Gomis

Haberin Devamı