Gazete Vatan Logo
Galatasaray Aslan ağır yaralı

Aslan ağır yaralı

Başakşehir yenilgisi ile birlikte camianın üzerinde de kara bulutlar dolaşmaya başladı.

Aslan ağır yaralı

ZİRAAT Türkiye Kupası’nda Medipol Başakşehir yenilgisi sonrasında G.Saray camiasında eleştiriler de arttı... Ortaya koyulan kötü futbol ve takımın sahada yetersiz kalması sonrasında eleştiriler de oyunculardan çok yönetim ve teknik heyet üzerinde yoğunlaştı. Son 3 sezon kupayı müzesine götüren ve Türkiye Kupası’nı en çok kazanan takım olarak da öne çıkan sarı-kırmızılıların elenmesi sonrasında ilk hedef Jan Olde Riekerink oldu.

HER mağlubiyet sonrasında Hollandalı çalıştırıcı yerden yere vurulurken kredisini de tüketti. Süper Lig’de sırasıyla Kayseri, Rize ve Beşiktaş karşısına çıkacak olan Riekerink’in kaderini de bu maçlar belirleyecek. Olası bir puan kaybında deneyimli çalıştırıcı ile yolların ayrılması da gündeme gelecek.

TARAFTARIN ‘ceza’ kestiği ikinci adres ise yönetim oldu. Taraftarlar takımın maçta 2-0 geriye düşmesinin ardından tepkilerini yönetime tezahüratlarla gösterirken ‘istifa’ daveti ısrarla yapıldı.

VARLIK GÖSTEREMEDİLER

SON olarak ise takımda çok güvenilen isimlerin kötü performansı sonrasında gelecek için, bu sezon lig şampiyonluğu için umutlar da azaldı. Lionel Carole’ün hata üstüne hata yapması, kaptan Selçuk’un kötü oyunu ve Wesley Sneijder’in yokluğunda Bruma&Yasin ikilisinin de varlık gösterememesi sarı-kırmızılı camiada kara bulutların dolaşmasına neden oldu.

Haberin Devamı