Gazete Vatan Logo
Galatasaray Vurduğu Altı'n oldu

Vurduğu Altı'n oldu

Galatasaray Arena'da Akhisar'ı dağıttı, 8 isabetli şutta 6 gol buldu.

Vurduğu Altı'n oldu

KARABÜK’TE kaybettiği 3 puanın acısını Akhisar’dan çıkardı G.Saray. 90 dakika oyunun tek hakimi olan sarı-kırmızılılar neredeyse kalesinde pozisyon bile vermeden bulduğu 6 golle zirve yarışını sürdürdü: 6-0.

AHMET ve De Jong gibi iki önemli ismin cezası nedeniyle Riekerink orta sahada Josue’yi, stoperde ise Semih-Hakan ikilisini oynattı. Hem geçen hafta alınan mağlubiyet hem de eksikleri göz önüne alınca G.Saray’ın zorlanacağı tahmin ediliyordu. Ancak başlama düdüğü ile birlikte Cimbom fırtına gibi esmeye başladı. 9’da Sneijder kesti, arka direkte kafayı vuran Semih perdeyi açtı: 1-0.

SİNAN’IN DÖNÜŞÜ

25’TE Podolski ile verkaç yapan Bruma içeri girer girmez yerden vuruşuyla farkı 2’ye yükseltti: 2-0. 33’te Sneijder’in harika topuk pasında Podolski kaleci ile karşı karşıya kaldı. Vuruşunu Fatih ayaklarıyla çelse de son dokunan Yasin oldu: 3-0. İlk yarının son golü ise 41’de geldi. Bruma 2 kişiyi geçip köşeden golü buldu: 4-0.

İLK yarıdaki skorun etkisiyle G.Saray 2. devre oyunu rölantiye aldı. Orta sahada daha çok top çevirip rakibi üstüne çekti. 79’da Rodrigues, Fatih’in müdahalesiyle yerde kalınca hakem penaltı noktasını gösterdi. Topun başına gelen Selçuk durumu 5-0 yaptı. Oyuna gireli birkaç dakika olan Sinan 87’de gecenin skorunu belirledi: 6-0.

Haberin Devamı