Gazete Vatan Logo
Galatasaray Aslan Alanyaspor'u yendi yaralarını sardı!

Aslan Alanyaspor'u yendi yaralarını sardı!

Son anda sakatlanan Tolga'nın yerine ilk 11'e giren Yasin, 1 gol, 1 asitle Alanya önünde zaferi getirdi.

Aslan Alanyaspor'u yendi yaralarını sardı!

13 hafta sonra sarı-kırmızılı formayla sahaya çıkan Yasin Öztekin, 33’te ağları buldu... Fırsat üstüne fırsat kaçıran Cimbom, 88’de Gomis ile fileleri sarsıp gelecek haftaki derbi öncesinde Beşiktaş’la farkı 6’ya yükseltti

G.SARAY, Başakşehir hezimetinden sonra tekrar hayata Alanya galibiyetiyle döndü: 2-0. Özellikle ilk yarıda tek kale oynayan, net 3 gol pozisyonundan yararlanamayan sarı-kırmızılılar Yasin ve Gomis’in golleriyle zirvedeki yerini koruyup, Beşiktaş derbisini beklemeye başladı.

MAÇ öncesi G.Saray’ın üzerinde kara bulutlar dolaştı. Maç sabahı Denayer, maçtan hemen önce Tolga sakatlandı. Aslında bu bir anlamda sarı-kırmızılıların şansına dönüştü. Çünkü Yasin bir gol bir de asistle galibiyette büyük rol

oynadı.

DAHA ilk dakikada sağdan içeri giren Rodrigues’in vuruşunu kaleci çizgiden kornere çeldi. 14’te Rodrigues bu sefer içeri kesti Gomis’in vuruşu az farkla dışarı gitti. 18’de Yasin’in ortasını Selçuk kaleciye nişanladı. 33’te Serdar Aziz’in harika ara pasıyla kaleci ile karşı karşıya kalan Gomis’in vuruşunu iyi takip eden Yasin topu ağlara yolladı: 1-0.

Haberin Devamı

TEMPOLU OYUN!
2. yarı orta saha mücadelesi halinde geçti. Ancak son dakikalarda artan tempo golü getirdi. 89’da Yasin içeri girip yerden bıraktı. Kaleciden önce vuruşunu yapan Gomis skoru belirledi: 2-0.