Gazete Vatan Logo
Galatasaray Usta işi 3 puan!

Usta işi 3 puan!

Süper Lig'de oynadığı son 4 maçta 1 galibiyet ve 3 mağlubiyet alan Galatasaray, Gaziantepspor'u 2-1 mağlup ederek rahat bir nefes aldı. Bu sonuçla Gaziantepspor'un ligde kalması mucizelere kaldı.

Usta işi 3 puan!

31’de Josue’nin golüyle öne geçen Aslan, 53’te artık bir G.Saray klasiği olan kafa golünü bu kez Thiam’dan yedi... 80’de duran topta Sneijder’in füzesi sarı-kırmızılılara galibiyeti getirirken 3. F.Bahçe ile fark 2 puana düştü

G.SARAY eksik gittiği G.Antep’te ecel terleri dökmesine rağmen Wesley Sneijder’in son bölümlerde attığı harika bir serbest vuruş golüyle İstanbul’a 2-1’lik galibiyetle döndü.
ALDIĞI bu hayati üç puan ile G.Saray ligi üçüncü sırada bitirme hedefini sürdürürken, G.Antep’in ligde kalma şansı ise neredeyse kalmadı. 90 dakikanın ilk bölümünde iki tarafta temkinliydi. İlk tehlikeyi 11’de ev sahibi yarattı. Kornerden gelen topu Muslera iki hamlede çizgiden zorlukla çıkarttı. G.Saray’ın ilk şutu ise 23’te Sinan’dan gelirken top direkten döndü. 31’de sahneye çıkan Josue yaklaşık 30 metreden harika bir şutla takımını soyunma odasına 1-0 önde götürdü.
UYKU MODUNDA!
ARTIK kaybedecek hiçbir şeyi kalmayan G.Antep ikinci devreye bütün gücüyle saldırarak başladı. 49’da Senijder’in vuruşunda rakibin eline gelen topta hakemin devam kararı tartışmaya açıktı. 53’te kullanılan kornerde kendini unutturan Thiam kafa vuruşuyla skoru eşitledi: 1-1.
BU golden sonra adeta G.Saray uyku moduna girdi, rakibini seyretmeye başladı.
Özellikle Ghilas’ın iki net pozisyonunda kalesini gole kapatan Muslera sarı-kırmızıları oyunda tuttu. 80’de harika bir frikik golüyle maçın skorunu Sneijder belirledi.

Haberin Devamı