Gazete Vatan Logo
Galatasaray Aslan'da hesap zamanı! İşte gönderilecekler

Aslan'da hesap zamanı! İşte gönderilecekler

Sarı-kırmızılılarda sözleşmesi biten oyuncuların yanı sıra kontratı olsa da gönderilmek istenen oyuncular bulunuyor... Igor Tudor’un raporuna göre yapılacak hamleler yeni sezonda takımın da şablonunu ortaya koyacak.

Aslan'da hesap zamanı! İşte gönderilecekler

SÜPER Lig’de 2016-17 sezonunu 4. sırada bitirerek büyük hayal kırıklığı yaşayan G.Saray’da futbolcular tatile giderken teknik direktör Igor Tudor ile yönetimi oldukça yoğun bir çalışma temposu bekliyor. Yeni sezonun kadrosunu kurmak için yoğun mesai harcayacak olan sarı-kırmızılılarda takımdaki birçok oyuncunun kaderi de hafta başı yapılacak toplantıda belli olacak.

BAŞKAN Dursun Özbek, teknik direktör Igor Tudor ve sportif direktör Cenk Ergün’ün gerçekleştireceği zirvede gönderilmesi kesin olanlardan kendilerine kulüp bulmaları istenecek. Durumları belirsiz olan futbolcular ise tekrar masaya yatırılacak.

JOSUE’YE VEDA

ŞU ana kadar Japonya’ya giden Lukas Podolski ile sözleşmesi biten Chedjou ile yollar kesin olarak ayrıldı. Kiralık Josue ile devam edilmeyecek. 1’er yıl daha mukavelesi bulunan Cavanda ile Nigel de Jong da kesin gönderilecekler arasında yer alıyor.

TAKIMDA geleceği belli olmayan futbolcular ise şimdilik Sabri Sarıoğlu, Hakan Balta, Koray Günter, Birhan Vatansever, Berk İsmail Ünsal.

Haberin Devamı

BRUMA’YA artık gitti gözüyle bakılırken son haftalardaki çıkışıyla dikkat çeken Sinan Gümüş’ü isteyen çok olmasına rağmen sarı-kırmızılılar genç futbolcuyu kadroda tutmak istiyor.

YENİ sezon transferleri için çalışan G.Saray, Belhanda ile anlaştı. Faslı oyuncu sarı-kırmızılı kulübe gelmeyi kabul ederken yönetim de kulübü Dinamo Kiev ile resmi temasları başlatmaya hazırlanıyor. 1 sezon daha kontratı bulunan Faslı oyuncu bu sezon kiralık olarak Nice forması giyerken 31 lig maçında 3 gol atıp 7 kez de asit yaptı.

Bruma’ya 15.5 milyon Euro

BRUMA için artık G.Saray’daki kariyerine nokta koyma zamanı geldi... Leipzig kulübü yetkilileri Konya maçı için İstanbul’a gelirken ardından da Portekizli oyuncuyu alarak dün Almanya’ya döndüler. 22 yaşındaki oyuncu dün Leipzig kulübü için sağlık kontrollerinden geçerken, yetkililerle son bir kez daha görüştü.

GELELİM oyuncunun bonservis görüşmelerine... İki kulüp 12.5 milyon Euro bonservis bedeli ve artı olarak da 3 milyon Euro bonuslar konusunda anlaşmaya vardı. Ancak arada çözülemeyen iki durum var... İlki ödeme planları. Sarı-kırmızılılar tek seferde 12.5 milyon Euro isterken Alman ekibi bunu taksitler halinde vermek istiyor. İkinci durum ise bir sonraki satıştan pay...

Haberin Devamı

ANCAK şunu belirtmekte fayda var; G.Saray cephesine göre iki kulüp arasındaki sorun yaratan maddeler şu anda aşılmayacak derecede büyük değil...