Gazete Vatan Logo
Galatasaray Aslan'dan Emre Akbaba için son teklif

Aslan'dan Emre Akbaba için son teklif

Fatih Terim'in Akhisar maçı sonrası yaptığı açıklamalarla harekete geçen yönetim, Milli Yıldız için bastırıyor.

Aslan'dan Emre Akbaba için son teklif

SÜPER Kupa’daki Akhisar hüsranı G.Saray’da taşları yerinden oynattı. Teknik direktör Fatih Terim, bu mücadelenin ardından yaptığı açıklamayla yönetimi adeta harekete geçirirken, transfer ihtiyacı gün yüzüne çıktı. İmparator mücadelede ilk 3 değişiklik hakkını orta sahadan yana kullanıp (Donk, Belhanda ve Fernando’yu kenara aldı) 2. bölgenin aksadığını adeta belgelerken, bu mevki için harekete geçti.

YAKLAŞIK 2 aydır adı hemen hemen her gün G.Saray’la anılan Emre Akbaba için düğmeye basan sarı-kırmızılılar, milli futbolcunun işini bitirmek istiyor. Başkan Mustafa Cengiz, geçtiğimiz hafta katıldığı bir açılışta Alanyasporlu oyuncu adına yapılan tezahüratlardan sonra elini göğsüne götürüp adeta onay verirken, bu oyuncu için Akdeniz ekibinin yetkilileriyle bir görüşme daha yapıldı.

HAFTAYA KALDI

ÖNCELİK bu oyuncuya verilirken, sarı-kırmızılı kulüp sözleşmesinde ‘5 milyon Euro’ya serbest kalır’ maddesi bulunan Emre için 3 milyon Euro teklif etti. Yetenekli orta sahanın sezon sonu serbest kalacak olmasını koz olarak kullanan G.Saray yönetimi bu transfer için son düzlüğe girdi. Ligin ilk maçına kadar transferin bitmesi beklenmese de önümüzdeki hafta içinde ıslak imzaların atılması bekleniyor.

Haberin Devamı

İlk gönderilecekler Tolga&Carole
YABANCI kontenjanında sadece bir hakkı bulunan G.Saray’da ilk gidecek isimler de belli oldu. Sezon başı kamplarında istenilen düzeye gelemeyen Carole’e takım aramaya başlandı. Oyuncunun menajerine haber yollanırken, hem Türkiye hem de Avrupa’daki kulüplerden gelecek teklifler değerlendirmeye alınacak.
SARI-kırmızılı takımda ayrıca geçtiğimiz sezon sakatlığını bahane eden Tolga Ciğerci’nin de artık takımda düşünülmediği belirtildi. Bir ara takımın yıldızıyken daha sonra gözden düşen oyuncuya da ‘Başka takıma gidebilirsin’ haberi gönderilecek. İki ayrılığın da gerçekleşmesi durumunda yıllık ödemelerde rahatlayacak olan sarı-kırmızlılar yabancı kontenjanında da yer açacak. Ayrıca bu iki isimden gelecek bonservis de Emre transferinde kullanılacak.

Haberin Devamı