Gazete Vatan Logo
Galatasaray Aslan'dan kötü prova!

Aslan'dan kötü prova!

Yeni sezon hazırlıkları kapsamında İngiliz devi Manchester United'la karşı karşıya gelen G.Saray sahadan 5-2'lik mağlubiyetle ayrıldı.

Aslan'dan kötü prova!

Yeni sezon hazırlıkları kapsamında çalışmalarını sürdüren Galatasaray, hazırlık maçında Premier Lig devi Manchester United ile karşılaştı

Göteborg'un Ullevi Stadyumu'nda oynanan karşılaşma adeta golle başladı.Kırmızı Şeytanlar'ın yeni transferi Ibrahimovic ilk maçında golle tanıştı. 4. dakikada sağ kanattan gelen ortaya şık bir vuruş yapan Ibra, topu ağlarla buluşturarak takımını 1-0 öne geçirdi. Sarı-kırmızılılar, bu gole cevap vermekte gecikmedi. 22'de Sinan Gümüş'ün kafa golü maça eşitliği getirdi. 1-1 Galatasaray'ın hazırlık kampına damga vuran genç yıldızı Bruma, bu maçı da boş geçmedi ve 40 dakikada attığı golle takımını ManU karşısında 2-1 öne geçirdi.

İlk yarı bu skorla sona erdi. Maçın ikinci yarısında adeta Manchester United fırtınası esti. 55 ve 58. dakikalarda Wayne Rooney, 62'de Fellaini'nin attığı gollerle Manchester United, G.Saray karşısında 4-2 öne geçti.

Bu gollerin ardından oyun üstünlüğünü elinde tutan Manchester United, 74'de Mata ile 5. golü buldu. Müsabakada başka gol olmazken G.Saray sahadan 5-2'lik mağlubiyetle ayrıldı.

Haberin Devamı