Gazete Vatan Logo
Galatasaray Aslan'dan müthiş geri dönüş!

Aslan'dan müthiş geri dönüş!

G.Saray Odeabank, 3. periyotta 10 sayı geriye düştüğü maçta Beşiktaş Sompo Japan’ı devirdi

Aslan'dan müthiş geri dönüş!

SPOR Toto Basketbol Ligi’nin 28. haftasındaki derbi mücadelesinde Eurocup şampiyonu G.Saray Odeabank, Beşiktaş Sompo Japan’ı Sinan Erdem deplasmanında 76-71 yenerek 19. galibiyetini aldı. Grip olan Micov, babasının hastalığı nedeniyle ABD’de bulunan James, dizinden sakatlığı bulunan Green ile lig lisansı olmayan ve yolların ayrılması beklenen Jerrels’tan yoksun sarı-kırmızılılar, 3. periyotta bir ara 10 (54-44) sayı geriye düşmesine rağmen kazanmasını bildi.

ASLAN’DA aşil tendonunda sakatlığını bulunan ve kendisini maç öncesi denedikten sonra oynama kararı alan McCollum 19, serumla sahaya çıkan Lasme 14 (10 ribaunt) ve Davis 13 sayıyla oynayarak galibiyeti getiren isimler oldu.

4 maçlık galibiyet serisi noktalanan ve play-off yolunda önemli bir darbe yiyen siyah-beyazlılarda ise Hamilton 19, Brown 15 ile Cenk 13 sayı üretti.

BU arada Beşiktaş taraftarları Cimbom’un başantrenörü Er-gin Ataman’a karşılaşma öncesi para atarak tepki gösterdi. Olaylara küfür de eklenince hakemler anons yaptırmak zorunda kaldı.

Haberin Devamı