Gazete Vatan Logo
Galatasaray Goller de ilk 5 de kaçıyor

Goller de ilk 5 de kaçıyor

G.Saray, geriye düştüğü Bursa deplasmanında beraberliği 2. yarıda yakaladı ama galibiyet golünü bir türlü atamadı.

Goller de ilk 5 de kaçıyor

SON iki maçında Rize ve Kasımpaşa karşısında aldığı galibiyetlerin moraliyle Bursa’ya gelmişti G.Saray. Karşısında ise takımın bütün artılarını ve eksilerini çok iyi bilen eski hocaları Hamza Hamzaoğlu vardı..

G.SARAY maça iyi başladı ama ilk golü Bursa buldu. Maç içinde şöyle oldu, böyle oldu da yazılabilir. Ama dün geceki maç için söylenebilecek en doğru şey; bir oyuncu tek başına bir maçın kaderini belirledi. Bu oyuncu da Yasin Öztekin’di. Verdiği kararlarla, kaçırdığı golle, rakibe ikram ettiği asistle, vermediği pasla tek başına maçın kaderini belirledi demek bence doğru olur..

PODOLSKI ÜSTÜNE YÜRÜDÜ

MAÇIN hemen başında Olcan Adın, Yasin’e ‘al da at artık’ dedi. Yasin, açılan Harun’u çalımlayıp boş kaleye dışarı attı. 35’te Yasin kendi ceza alanında laubalice kaptırdığı topu Batalla ortaladı. Sivok ise düzgün bir kafa vuruşuyla takımını öne geçirdi.

2. yarıya G.Saray golle başladı. 50’de harika bir duran top organizasyonu izledik. Emre arka direğe kesti. Podolski indirdi, Olcan tamamladı: 1-1. 78’de Yasin topla içeri girerken bomboş Poldolski’ye vermek yerine şutu tercih etti. Bu bencilce hareket sonrası çileden çıkan Podolski Yasin’in üstüne yürüdü. 82’de Yasin bu seferde boş kale yerine dışarı vurdu ve iki tarafta birer puanla sahadan ayrıldı.

Haberin Devamı