Gazete Vatan Logo
Galatasaray Aslan geleceğini arıyor!

Aslan geleceğini arıyor!

Fatih Terim'in yeni kurmayları Avrupa'da genç yetenekleri de takip ediyor.

Aslan geleceğini arıyor!

Terim, eski talebelerini göreve çağırırken kadroya katılan isimler sadece A takım için değil altyapıya da futbolcu araştırıyor. Elmander Kuzey Avrupalı oyuncuları, Eboue de Afrika kökenli oyuncuları izliyor. Necati ve Gökhan Zan ise Türkiye’deki isimlerin yanı sıra gurbetçi oyuncuları da takibe aldı.

TEKNİK direktörlük koltuğuna oturan Fatih Terim, ekibini de istediği gibi şekillendirirken sadece A takım değil altyapılara yönelik olarak da planlamalarda bulundu.
YARDIMCILIĞINA Levent Şahin, Hasan Şaş ve Ümit Davala’yı getiren Terim altyapılarda da görevlendirmek üzere eski talebelerini göreve çağırdı. Ancak bu isimlerin tek görevi takım çalıştırmak değil. Fatih Terim aynı zamanda altyapılara da hem yerli hem de yabancı oyunculardan takviye yapmak istiyor. Bunun için ise eski talebelerini aynı zamanda scout olarak kullanıyor.
G.SARAY’DA görev yapabilmek için futbolculuk kariyerine nokta koyan Elmander, şu anda Kuzey Avrupa ülkelerinden sorumlu durumda. Bu ülkelerde sadece A takım değil aynı zamanda altyapılarda da oynayabilecek genç yetenekleri takip eden Johan Elmander, ayrıca başka ülkelerde oynayan İskandinav oyuncuları da radarına almış durumda.
KOL KANAT GERDİ
BU ekibe daha sonradan katılan Emmanuel Eboue’nin görevi ise Afrika kökenli oyuncular olacak. Maddi açıdan zor günler yaşayan oyuncuya kol kanat geren Terim ve ekibi, Eboue’yi de Avrupa’da oynayan Afrika kökenli oyuncuları araştırmak üzere görevlendirdi.
BU ekibin içinde iki de yerli isim var... Necati Ateş ve Gökhan Zan... Her iki oyuncu da altyapılarda göreve başlayıp takım çalıştırıyor. Ancak görevleri bununla sınırlı değil. İki isim de Türkiye’de oyuncu arıyor ve ayrıca gurbetçi oyuncuları da izleyip Terim’e rapor veriyor.

Haberin Devamı