Gazete Vatan Logo
Galatasaray Aslan gibi oynadı, Aslan gibi kazandı

Aslan gibi oynadı, Aslan gibi kazandı

2 maçta gelen 2 galibiyet, Galatasaray'ı kendine getirdi.

Aslan gibi oynadı, Aslan gibi kazandı

ŞAMPİYONLAR Ligi’ne 3 puanla başlayan G.Saray’da yüzler de gülüyor... Milli maç arasına Trabzon yenilgisi ile giren sarı-kırmızılılar, sonrasında iki zorlu sınavdan da alnının akıyla çıkarak iki kulvarda da zirveye çıktı. Önce Kasımpaşa’yı 4-1 yenip Süper Lig’de liderlik koltuğunu devralan Fatih Terim’in talebeleri, sonrasında ise Lokomotiv Moskova’yı 3-0 ile geçip Şampiyonlar Ligi’nde D grubunda ilk haftayı lider kapattı.

İKİ maçta da galibiyetin yanı sıra takımın performansı da teknik heyetin ve camianın yüzünü güldürdü. Forvet alınamaması nedeniyle kafalarda oluşan soru işaretleri iki galibiyet ile birlikte ortadan kalkarken yönetim de gelen hasılatlarla rahatladı.

2 yıllık Avrupa kupalarına verilen ara sonrasında Aslan bir kez daha Şampiyonlar Ligi ile geri dönüş yaparken kasa da doldu. Gruplara direkt kalarak 31.4 milyon Euro’luk gelir elde eden Aslan, Rus Lokomotiv Moskova’yı da yenerek 2.7 milyon Euro daha almaya hak kazandı.

YÖNETİM RAHATLADI

SARI-kırmızılı taraftarların stadı doldurması ile birlikte maç hasılatı ise 2 milyon liraya kadar çıktı. Bu gelirlerin yanı sıra GS Store’larda da taraftarlar ürünlere büyük ilgi gösterdi. Toplamda 3.5 milyon liraya yaklaşan ürün satışı gerçekleştirilirken yönetimin de bu gelirlerle birlikte eli rahatladı.

Haberin Devamı

Badou NdIaye’ye ceza yok!

MAÇIN 87. dakikasında G.Saray 2-0 öndeyken Ndiaye’nin gördüğü kırmızı kart G.Saray adına gecenin en olumsuz anıydı. Senegalli, performansı ile sahanın yıldızı olurken atılması ise teknik heyeti çılgına çevirdi. Yönetimin oyuncuya ceza vermeyeceği öğrenilirken 3 Ekim’de Porto deplasmanında Fernando ile birlikte Donk ve Selçuk ikilisinden biri sahada olacak.