Gazete Vatan Logo
Galatasaray Güç bende artık!

Güç bende artık!

Süper Lig'in 3. haftasından Sivasspor'u konuk eden G.Saray, rakibini 3-0 mağlup etti ve liderliğini sürdürdü.

Güç bende artık!

İlk 2 haftada 1’er gol atan sezonun flaş adamı Tolga Ciğerci 41’de arka direkte kendisini unutturup sarı-kırmızılı taraftarlara ‘41 kere maşallah’ dedirtti, 71’de de farkı 2’ye çıkardı. 83’te ise penaltıdan ağları sarsan Gomis maça nokta koydu.

LİGE müthiş başlayan G.Saray’ın son avı Sivas oldu. İlk düdükten itibaren G.Saray üstün olduğu karşılaşmayı Tolga’nın iki ve Gomis’in golleriyle 3-0 yendi ve puanını dokuza çıkarttı.

TUDOR kadro istikrarını Sivas karşısında da sürdürdü ve 11’de değişikliğe gitmedi. Maçın başlama vuruşuyla beraber sarı-kırmızılılar 45 bine yakın taraftarının da desteğiyle coşkulu başladı 90 dakikaya. 11’de Tolga içeri harika bıraktı. Kaleci ile karşı karşıya kalan Rodrigues’in vuruşunu Alvarez çeldi. Kısa düşen topu tamamlamak isteyen Tolga zoru yaptı ve top üstten dışarı gitti.

36’DA ise Rodrigues yine kaleciye nişanladı, dönen topu be sefer de Gomis tamamlayamadı. 41’de Korneri Belhanda adrese teslim kesti. Ama Gomis’de kafayla öyle güzel indirdi ki Tolga’ya sadece dokunmak kaldı: 1-0.

Haberin Devamı

EKONOMİK ASLAN

2. devrede G.Saray enerjisini daha ekonomik kullansa da golleri bulan taraftı. 60’da Belhanda 3 kişiden sıyrılıp içeri girdi. Ancak vuruşu çalımlarına yakışmadı. 71’de Linnes soldan indi, yerden çıkardı. Tolga ceza sahasının hemen önünde gelişine vurup topu ağlara yolladı: 2-0. 83’te Erik ceza sahasında elle oynayınca hakem penaltı noktasını gösterdi. Topun başına gelen Gomis gecenin skorunu belirledi: 3-0.