Gazete Vatan Logo
Galatasaray Aslan'ın bu hafta Derdiyok!

Aslan'ın bu hafta Derdiyok!

Süper Lig'in 1. haftasında Galatasaray evinde ağırladığı Kardemir Karabükspor'u maçın uzatma bölümlerinde Eren Derdiyok'un attığı kafa golüyle 1-0 mağlup etti.

Aslan'ın bu hafta Derdiyok!

Spor Toto Süper Lig'in 1. haftasında Galatasaray, Türk Telekom Arena'da seyircisiz oynanan maçta Kardemir Karabükspor'u ağırladı.

Maça çok tutuk başlayan sarı-kırmızılıların aksine konuk Karabükspor çok hızlı bir giriş yaptı. Müsabakanın henüz ilk dakikalarında Mustapha Yatabare ile etkili ataklar geliştiren Karabük, kaleci Muslera'yı geçemedi. G.Saray savunmasının arkasına atılan uzun toplarda Serdar ve Yatabare ile etkili olan Karabük son vuruşlarda etkisiz olurken, maçın ilk yarısı 0-0 beraberlikle sona erdi.

Karşılaşmanın ikinci yarısında G.Saray toparlansada gol pozisyonu üretmekte bir hayli zorlandı. Kanatlardan yapılan ortalarla Karabükspor kalesinde etkili olmaya çalışan sarı-kırmızılı ekip aradığı golü maçın son dakikalarında buldu. Sezon başında Kasımpaşa'dan transfer edilen Eren Derdiyok maçın uzatma bölümlerinde attığı golle takımına 3 puanı getirdi.

Bu sonuçla Galatasaray ilk 3 puanına ulaşırken, konuk ekip Karabükspor 0 puanda kaldı.Süper Lig'in 2. haftasında Galatasaray, zorlu Akhisar Belediyespor deplasmanına konuk olurken, Karabükspor evinde Çaykur Rizespor'u ağırlayacak.

Haberin Devamı