Gazete Vatan Logo
Galatasaray Ne olacak bizim halimiz!

Ne olacak bizim halimiz!

Aslan ligde üst üste 3. maçını da kazanamadı, oyuncular sahada sanki birbirlerine şu soruyu sordu:

Ne olacak bizim halimiz!

G.SARAY’IN engellenemeyen düşüşü dün Mersin karşısında da sürdü. Semih’in 53’te takımını 10 kişi bıraktığı maçta, Nakoulma ve Güven’in gollerine engel olamayan sarı-kırmızılılar sahadan 2-1 mağlubiyetle ayrıldı.

ZATEN elinde kısıtlı kadrosu olan Mustafa Denizli, Lazio maçının denemesini yapmak istemişti. UEFA’da forma giymeyecek Linnes’in yerine Denayer 11’de başladı. Mali fair play yüzünden sıkıntılı günler yaşayan G.Saray, devre arası istediği hiçbir transferi (Linnes, Donk dışında) yapamadığı gibi üstüne bir de Burak’ın gitmesiyle adeta çöküşe geçti. Osmanlı’ya kaybetti, Konya’yı yenemedi derken dün gece de Mersin’e mağlup olunca son 3 haftada toplam 7 puan bıraktı.

TEL TEL DÖKÜLDÜ

TAMAM, şampiyonluk ihtimali zaten kalmamıştı. Ama unutulmamalı ki olası UEFA’dan gelecek cezanın çekilmesi için G.Saray’ın bu sene Avrupa vizesini alması gerek. Yoksa 1 sene de kendi gidemeyecek, üstüne ceza eklenecek!

MAÇTA tel tel dökülen, neresinden tutsan elinde kalacak G.Saray, karşısında da dersine iyi çalışmış Mersin vardı. Neredeyse her kontratakları tehlike oldu. 39’da Umut’un hatalı pasını kapan Tita hemen içeri oynadı, Semih’ten rahat sıyrılan Nakoulma durumu 1-0 yaptı. 53’te Semih ikinci sarı kartı görüp takımını 10 kişi bıraktı. 63’te Vederson’un kullandığı kornerde, Muslera’dan önce kafayı vuran Güven takıma rahat bir nefes aldırdı. 88’de Podolski’nin golü sadece skoru değiştirdi: 2-1.

Haberin Devamı