Gazete Vatan Logo
Futbol Aslan’ın GSM HATTI KAPALI

Aslan’ın GSM HATTI KAPALI

G.Saray, “Kendimizi tanıtabileceğimizi düşünmüyoruz” diyerek CEBİT fuarında GSMobile standıaçmayı reddetti. Ama fuarı 5 günde 144 bin kişi ziyaret etti

G.SARAY Başkanı Adnan Polat “Yöneticilerimize ve profesyonellerimize karşı kampanya var” diye dursun, G.Saraylı profesyoneller hata üzerine hata yapıyorlar. GSM’de ve GSTV aboneliğinde başkan Polat neredeyse şehir şehir dolaşıp üyelik sayısını arttırmaya çalışıyor ama kulüp çalışanları yan gelip yatıyor. CEBİT fuarında GSM projesi için kendini gösterme fırsatı bulan G.Saray, yapılan “Gelin stand açın. Bu fuarda mutlaka bulunun. Fenercell burada olacak. Çok ziyaretçi gelecek. Siz de kendinizi gösterin. Standların metrekaresi 320 TL ama size özel bir fiyat vereceğiz” teklifine rağmen “Biz bu fuarda kendimizi göstereceğimizi sanmıyoruz. Ziyaret çok olmaz” gerekçesi öne sürülerek fuara katılmadı.

EZELİ rakipleri F.Bahçe ise 64 metrekaralik standıyla en çok ziyaret edilen 7. salonda yerini aldı. F.Bahçe yönetimi ve futbolcular standı ziyaret ederek profesyonellik örneği sergilediler. Fuarı 5 günde 144 bin kişi ziyaret ederken, CEBİT’e giden neredeyse herkes 7. salondan geçti. Fuar yetkilisi Orkun Yozgat, G.Saray’ın da standını 7. salonda açması için teklifte bulunduklarını, hatta metrekare fiyatı üzerinden % 70’ten fazla indirim yaptıklarını söyledi. Şu anda 35 bin abonesi olan GSM’de başkan Adnan Polat hedefi 1 milyon abone olarak koydu fakat profesyonellerin tavırları ve davranışları Polat’la aynı doğrultuda değil.

Haberin Devamı