Gazete Vatan Logo
Galatasaray Aslan'ın rüyası gerçek oluyor!

Aslan'ın rüyası gerçek oluyor!

Aslan, 2011'de elinden kaçırdığı Lukas Podolski'de bu kez mutlu sona çok yakın

Aslan'ın rüyası gerçek oluyor!

MÜJDE ALMANYA’DAN

SAVUNMAYA ve forvete mutlaka takviye yapılacağını açıklayan Cimbom, Arsenal'in Alman yıldızı Lukas Podolski için artık son düzlüğe girdi... İngiliz basını haftalardır G.Saray ile Arsenal arasındaki pazarlıkların sürdüğünü iddia ederken Podolski'ye çok yakın isimlerden biri olan Bild gazetesinden Vim Vomland da müjdeyi verdi ve golcü oyuncunun kısa zaman içinde G.Saray'a geleceğini doğruladı.

‘SORU iŞARETLERi VAR’

BILD haberi manşetinden duyururken Arsenal ve G.Saray arasında görüşmelerin sürdüğü ve anlaşmanın an meselesi olduğunun altı çizildi. A.Wenger'in kadrosunda düşünmediği oyuncunun menajeri Nassim Touihri, G.Saray ile temasta olduklarını itiraf ederken "Şu anda bazı soru işaretleri var. Bazı takımlardan ciddi teklifler aldık. Lukas şu anda Londra'da. Gelecek günlerde durum belli olur" yorumunu da yaptı.

ARSENAL'i TERCiH ETTi

BAŞKAN Aysal'ın ilk döneminde çok istediği ve görüşmeleri KAP'a bildirdiği (24.08.2011) oyuncu daha sonra ise soluğu Arsenal'de almıştı. 2012'de 12 milyon Euro karşılığında Arsenal'e transfer olan Podolski iki sezonda 69 maçta 28 gol atıp 17 de asist yaptı. 2016 sezonu sonuna kadar kontratı bulunan 29 yaşındaki oyuncunun sarı-kırmızılı idarecilerle her konuda el sıkıştığı da öğrenildi. Artık tek sorun bonservisi.

Haberin Devamı

Campbell’a vize çıkmadı

ALMAN basını Podolski'nin artık G.Saray'a çok yakın olduğunu yazarken İngiliz basını ise Cimbom'un Podolski'nin yanı sıra Campbell için de teklifte bulunduğunu yazdı. Sarı-kırmızılıların iki oyuncu için 22 milyon Euro önerdiğini iddia eden İngilizler, Arsenal'in Alman oyuncu için yapılan teklifi kabul ettiğini ancak Campbell'ı satmayacaklarını ilettiği öğrenildi.
‘Bu, planlarımızda yoktu!’
CİMBOM'UN stoperde Balanta'ya alternatif olarak gördüğü Alvaro Dominguez için Mönchengladbach Sportif Direktörü Max Eberl teklif yapıldığını doğruladı. Eberl, G.Saray'ın bu teklifi ile ilgili son kararı vermediklerini de söyledi.