Gazete Vatan Logo
Galatasaray Aslan'ın son gözdesi Hoedt

Aslan'ın son gözdesi Hoedt

Lazio forması giyen 23 yaşındaki stoper kendisini canlı izleyen Ergün’den tam not aldı. 2019 yılına kadar sözleşmesi bulunan Wesley Hoedt için sarı-kırmızılılar hafta başı Roma temsilcisi ile görüşmelere başlayacak.

Aslan'ın son gözdesi Hoedt

HAREKETLİ bir transfer dönemi geçirmesi beklenen G.Saray’da öncelikli hedef forvet ve stoper. Özellikle stoper bölgesi için oldukça kalabalık bir listeye sahip olan sarı-kırmızılıların son gözdesi Wesley Hoedt.

G.SARAY Futbol Direktörü Cenk Ergün önceki gün Lüksemburg ile oynanan Dünya Kupası eleme mücadelesinde 131. kez Hollanda formasını giyen Wesley Sneijder’i izlemek için gittiği maçta ilk 11’de görev yapan Hoedt’i de izleme şansı yakaladı. 23 yaşındaki genç stoper performansıyla Ergün’den tam not alırken sarı-kırmızılılar transfer için düğmeye bastı.

2 sene önce AZ Alkmaar’dan Lazio’ya transfer olan Hoedt’in Roma temsilcisi ile 2019 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. Lazio ile bu sezon Serie A’da 23 maça çıkan Hoedt 2 kez ağları havalandırmayı başardı. 1.92 boyundaki sol ayaklı stoper, Hollanda Milli takım formasını da 4 kez giydi.
OĞUZHAN, Necip, Marcelo ile van Persie ve Lens’in de menajerliğini yapan Sports Entertainment Group (SEG) futbolcusu olan ve şu anki piyasa değeri 3 milyon 750 bin Euro seviyesinde bulunan Wesley Hoedt için G.Saray hafta başı Lazio ile görüşecek.

Haberin Devamı