Gazete Vatan Logo
Galatasaray Panzer gibi yola devam!

Panzer gibi yola devam!

Lukas Podolski'nin 5 gol bulduğu maçta Galatasaray, Erzincan'ı devirip bir üst tura yükseldi.

Panzer gibi yola devam!

TÜRKİYE Kupası’nda, Erzincan’ı 6-2 ile geçerek grup ikincisi olan G.Saray adını üst tura yazdırdı. Bu sene genelde ortaya koyduğu gibi inişli çıkışlı bir grafik çizen sarı-kırmızılılar 60 dakika 10 kişi oynamasına rağmen Podolski’nin 5 ve Rodrigues’in golleriyle sahadan galibiyetle ayrıldı.

ELEŞTİRİ oklarının hedefindeki Riekerink, olumsuz bir sonuçla kendini daha da ateşe atmamak için sahaya aslarıyla çıktı. Zayıf rakibi karşısında goller erken gelince G.Saray taraftarı herhalde rahat bir maç izleyeceğiz diye düşünmüşlerdi. Ancak özellikle ilk yarı çok ta kolay geçmedi.

4’TE Senijder’in derinlemesine pasını Podolski asiste çevirdi: 1-0. 10’da bu defa Josue akıllıca bıraktı, yine Poldi golcülüğünü konuşturdu: 2-0. 16’da Sneijder’in çıkarken kaptırdığı topla hareketlenen Yasin harika bir gole imza attı:

2-1. 25’te serbest vuruş sırasında baraja çarparak önünde kalan topu Ahmet ağlara yolladı: 2-2. İki dakika sonra Rodrigues Aslan’ı yeniden öne geçirdi ancak 31’de De Jong 2. sarıdan atıldı.

Haberin Devamı

PODOLSKI DEVREDE

2. yarıda da sahnede Podolski vardı. 50’de Bruma ile ver-kaç yaparak farkı açtı: 4-2. 55’te Linnes’in yerden ortasını asiste çeviren de Podolski idi. 63’te Poldi bu sefer kendi yarattı golünü. Defansın pas trafiğinin arasına daldı. Kaptığı topu kalecinin üzerinde ağlara yolladı: 6-2.