Gazete Vatan Logo
Galatasaray Aslan sıfırı tüketti

Aslan sıfırı tüketti

Sarı-kırmızılılar ilk yarıda sanki sahada yoktu! 2. devrede ise git gide baskıyı artıran, 79’da Olcan’la direğe takılan ve son bölümde Sabri’yle de 2 net fırsatı harcayan Cimbom 2 puan daha kaybetti.

Aslan sıfırı tüketti

ZİRVE mücadelesinden daha da uzaklaşmak istemeyen G.Saray, Osmanlı mağlubiyetinin ardından kendi evinde de Konya’yı yenemeyerek iki haftada 4 puan kaybetti.

KONYA maçından önceki gece Burak’ın Pekin kulübü ile anlaşıp kadrodan çıkması üzerine Mustafa

Denizli son dakika değişiklikleriyle başladı mücadeleye. Deneyimli teknik adamın 11’inde Burak ileri uçta, Umut ise kanattaydı. Ancak Burak’ın yokluğunda Umut’u ileri çekmek zorunda kalan Denizli, kanatta ise Yasin ile başladı.

İLK POZİSYON 63’TE

DEVRE arası transfer döneminde mali fair play yüzünden forvet alamayan sarı-kırmızılılar, Burak’ın da yokluğunda ilk yarı rakip kalede tek bir pozisyon bile bulmadı. Bunda Aykut Kocaman’ın defansif anlayışla takımını saha sürmesinde de etkisi vardı.

İKİNCİ yarı biraz silkelenen G.Saray ik pozisyonunu 63’te buldu. Podolski’nin ortasına Selçuk vurdu, son anda çizgi üzerinden savunma çıkardı. 79’da Sabri’nin ortasına Olcan harika bir kafa vurdu. Ancak üst direkten çizgiye seken top oyun alanına döndü. Son dakikalarda ataklarını sıklaştıran G.Saray tabelayı değiştirmedi ve sahadan 0-0 beraberlikle ayrıldı.

Haberin Devamı