Gazete Vatan Logo
Galatasaray Aslan, turu İstanbul'a bıraktı!

Aslan, turu İstanbul'a bıraktı!

Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final 1. maçında deplasmanda Konyaspor'a konuk olan Galatasaray maçtan 2-2'lik eşitlikle ayrıldı.

Aslan, turu İstanbul'a bıraktı!

G.SARAY, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçında yedek ağırlıklı kadro ile Konya deplasmanına çıkan G.Saray, beraberlikle döndü...
TEMPOLU başlayan maç öyle de devam etti. 10’da Musa’nın, 11’de ise Sinan Gümüş’ün şutlarında direkler gole izin vermedi. 40’ta Konya’nın kullandığı duran topta Eray boşa çıktı, Linnes’e de çarpan top ağlara gitti: 1-0.
İKİNCİ yarıya G.Saray golle başladı. 50’de Belhanda içeri harika taşıdı topu, yerden içeri kesti. Sinan o kadar sert vurdu ki kalecinin mücadelesine rağmen top ağlara gitti.
SANKİ ELİYLE TOPU ATTI!
55’te Selçuk, duran topu sanki eliyle atmış... Tam olması gereken yere kesti. Serdar da iyi yükselip takımını öne geçirdi: 2-1. Karşılaşmanın son dakikalarında Gomis karşı karşıya kaldı pozisyonda topu az farkla dışarı yollarken beraberliğin geleceğinden habersizdi.
Oyuna ikinci yarıda giren Jahovic’in 90+1’de bulduğu golle Konya beraberliği buldu, iki takım da rövanş öncesi avantaj yakalayamadı.

Haberin Devamı

Çeyrek finalin 2. maçı 8 Şubat'ta TT Stadyumu'nda oynanacak.

MAÇTAN NOTLAR

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Spor Toto Süper Lig'in 19. haftasında Osmanlıspor maçının kadrosuna göre Ziraat Türkiye Kupası'ndaki Atiker Konyaspor karşılaşmasında ilk 11'de 8 değişikliğe gitti.

Konya Büyükşehir Belediye Stadı'nda oynanan karşılaşmada Terim, kalede Muslera'nın yerine Eray İşcan'a görev verdi. Fatih Terim, Osmanlıspor maçının ilk 11'inde oynattığı Mariano, Maicon, Denayer, Latovlevici, Tolga Ciğerci, Feghouli ve Rodrigues'in yerine Linnes, Koray Günter, Serdar Aziz, Hakan Balta, Belhanda, Donk ve Sinan Gümüş'ü sahaya sürdü.

Galatasaray takımında sakatlığı bulunan Fernando Reges ise kadroda yer almadı.

Atiker Konyaspor cephesi

Atiker Konyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek ise ligin 19. haftasında oynadıkları Gençlerbirliği maçının kadrosuna göre ilk 11'de 7 değişiklik yaptı.

Yeşil-beyazlılarda Gençlerbirliği karşılaşmasında ilk 11'de oynayan Serkan Kırıntılı, Filipovic, Ferhat Öztorun, Ali Çamdalı, Milosevic, Vedat Bora ve sakatlanan Yatabare, Galatasaray karşısında ilk 11'de yer almadı. Atiker Konyaspor'da bu oyuncuların yerine Carlgren, Eren Albayrak, Selim Ay, Jonsson, Ömer Ali Şahiner, Hadziahmetovic ve Musa Araz ilk 11'de görev aldı.

Haberin Devamı

Öte yandan Atiker Konyaspor'da yeni transferlerden kaleci Emrullah Şalk ve Jahovic yedek kulübesinde bulunurken, Eto'o ve Volkan Şen kadroya dahil edilmedi.

Ev sahibi takımın taraftarları, Galatasaray maçında takımlarını yalnız bırakmadı. Tribünlerin büyük bölümünü dolduran yeşil-beyazlılar, yaptıkları tezahüratlarla takımlarına destek verdi.

Galatasaray taraftarı da tribündeki yerlerini alarak, takımlarını Konya deplasmanında destekledi.