Gazete Vatan Logo
Galatasaray Aslan Valencia ile masaya oturuyor!

Aslan Valencia ile masaya oturuyor!

Devler Ligi için stopere takviye isteyen Sarı-Kırmızılılar, Tunuslu oyuncu için Valencia ile temaslara başlıyor.

Aslan Valencia ile masaya oturuyor!

UEFA’DAN nasıl bir kararın çıkacağı ile ilgili gergin bekleyişin ardından durumu netleşen ve rahat bir nefes alan G.Saray yönetimi, transferler için düğmeye basıyor. Sarı-kırmızılıların öncelikle takviye yapmak istediği bölge ise stoper mevkii.

GERİDE kalan sezonda 22 Spor Toto Süper Lig maçında görev yapan Jason Denayer’i sezon başı kampına dahil eden Manchester City’nin, Belçikalı futbolcunun 1 kez daha kiralanmasına sıcak bakmaması sonrasında gündemdeki isim Aymen Abdennour.

ÖZELLİKLE Şampiyonlar Ligi’ni düşünerek savunma hattını güçlendirmek isteyen sarı-kırmızılılar, Tunuslu futbolcu için girişimlere başlıyor. Valencia’nın kadrosunda düşünmediği ve geçen sezon Marsilya’ya kiraladığı 28 yaşındaki futbolcu, Fransız ekibiyle 1 yıl daha mukavelesi olmasına rağmen İspanya’ya dönme kararı aldı. G.Saray da aynı formülle transferi sonlandırmaya çalışacak.

SOL BEK DE OYNUYOR

SARI-kırmızılıların hem oyuncuyu hem de kulübünü ikna etmekteki kozu ise Şampiyonlar Ligi olacak. Kulübüne satın alma opsiyonlu kiralama teklifi yapacak olan G.Saray yönetimi, Valencia’yı, “Biz almazsak bile Şampiyonlar Ligi’nde oynadığı için değeri artacak” kozunu kullanacak. Sol ayaklı oluşu teknik heyetin ilgisini arttırırken, Abdennour’un sol bekte oynayabilmesi de artısı olarak görülüyor.

Haberin Devamı