Gazete Vatan Logo
Galatasaray Aslan zirveyi sağlama aldı

Aslan zirveyi sağlama aldı

Eurocup A Grubu’da en yakın takipçisi AEK’yı yenen G.Saray, liderliğini perçinledi

Aslan zirveyi sağlama aldı

7. maçında 6. kez kazanan sarı-kırmızılılarda McCollum 24, Micov 18, Schilb 12 ve Dorsey 10 sayıyla oynayarak galibiyeti getiren isimler oldu

EUROCUP F Grubu 7. maçında lider G.Saray Odeabank, deplasmanında en yakın takipçisi AEK’yı 86-73 mağlup etti. Avrupa’da bu sezonki ilk mağlubiyetini geçen hafta Litvanya takımı Neptunas karşısında alan ve ardından Spor Toto Basketbol Ligi’nde Darüşşafaka Doğuş’u yenen sarı-kırmızılılarda McCollum 24, Micov 18, Schilb 12 ve Dorsey 10 sayıyla oynayarak galibiyeti getiren isimler olurken Yunan ekibinde ise Mavrokefalidis 26 ile Hairston 20 sayı üretti.
D Grubu’nda yer alan ise Trabzonspor Medical Park sahasında Romanya’nın Steaua CSM Eximbank Bükreş takımını 82-67 yenmaye başardı. Bordo-mavililerde Stipanovic 16, Velickovic 13 ile Kulig 12 sayıyla oynadı.
AYNI grupta yer alan bir diğer temsilcimiz Banvit, konuk olduğu Unics Kazan 78-69 yenilerek gruptaki 4. mağlubiyetini aldı. E Grubu’nda Beşiktaş Sompo Japan da Rusya deplasmanında Avtodor’a 93-83 kaybederek 4. yenilgisini aldı.

Haberin Devamı